Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιο κοντά σε Van Dijk η Chelsea

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του αμυντικού της Southampton, Virgil van Dijk, φαίνεται πως βρίσκεται η Chelsea, σύμφωνα με τον σημαντικό δημοσιογράφο, Gianluca Di Marzio.

Όπως υποστηρίζει, λοιπόν, ο Ιταλός, οι «μπλε» σκοπεύουν να δαπανήσουν ένα τεράστιο ποσό που αγγίζει τα 60 εκατομμύρια λίρες για τον Ολλανδό άσο, καθώς εκείνος αποτελεί διακαή πόθο του Antonio Conte. Πριν λίγες εβδομάδες, άλλωστε, η έτερη ενδιαφερόμενη, η Liverpool, απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη όταν απειλήθηκε από τους «Saints» πως θα κινηθούν νομικά σε περίπτωση που έχει υπάρξει παράνομη προσέγγιση στον ίδιο.

Έτσι, η Chelsea αυτή τη στιγμή δείχνει να παίζει μόνη της στο παιχνίδι της απόκτησής του, με τη Southampton πάντως να επιθυμεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν. Ο ίδιος ο Van Dijk από την πλευρά του, παρότι πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο, φαίνεται πως έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής και δεν θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό να παραμείνει στο St. Mary’s.

Σε περίπτωση που τελικά η Chelsea καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Ολλανδού αμυντικού, που εντυπωσίασε φέτος όσο πρόλαβε να αγωνιστεί, τότε το πιθανότερο είναι πως εκείνος που θα χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Conte θα είναι ο Gary Cahill.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *