Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προτιμά City από Liverpool o Keita

Το όνομα του Naby Keita έχει γραφτεί αρκετά για τη Liverpool το τελευταίο διάστημα και για πρώτη φορά ο άσος της RB Leipzig μίλησε ανοιχτά για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του.

O μέσος από τη Γουινέα έκανε δηλώσεις γύρω από τα όσα ακούγονται αλλά και για τις φιλοδοξίες του και δεν έκρυψε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή σε «έναν από τους κορυφαίους συλλόγους», ενώ έδειξε την προτίμησή του μεταξύ άλλων και στη Manchester City.

«Η Arsenal, η Southampton, η Manchester City και η Liverpool, παρότι δεν μίλησα με τον προπονητή», σημείωσε ο Keita όταν ρωτήθηκε για το ποιες ομάδες εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον ίδιο το περασμένο καλοκαίρι. Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ελπίζω, παρόλα αυτά, να έχω το επίπεδο σε δύο ή τρία χρόνια να αγωνιστώ σε έναν από τους πολύ μεγάλους συλλόγους. Αυτό συμπεριλαμβάνει την Barcelona, αλλά επίσης και τις Real Madrid και Manchester City».

Να σημειωθεί πως η Leipzig κοστολογεί τον 22χρονο στα 70 εκατομμύρια λίρες, ποσό αστρονομικό και σίγουρα ένα ποσό με το οποίο η Liverpool θα σπάσει το ρεκόρ δαπάνης της αν αποφασίσει να τον αποκτήσει. Η City από την άλλη, δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής να ασχολείται με την περίπτωσή του, παρότι αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί το επόμενο διάστημα.

Ο Keita μεταγράφηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι στην RB Leipzig από την Red Bull Salzburg έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ και τη βοήθησε να τερματίσει δεύτερη στην Bundesliga, στην πρώτη σεζόν της γερμανικής ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Πέτυχε οκτώ τέρματα και μοίρασε ισάριθμες ασίστ σε 32 παιχνίδια, με την ομάδα του να εξασφαλίζει την έξοδο στο Champions League.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *