Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Τελικός πριν τον… τελικό!

Ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό έχει φτάσει το Champions League, με την μια εκ των φιναλίστ να προκύπτει από το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά η στήλη Bet of the Day ρίχνεται στην μάχη του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο της La Liga. Με την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχθεί λοιπόν την Μάντσεστερ Σίτι ευελπιστώντας ότι θα καταφέρει να κάνει ότι και στους δύο προηγούμενους γύρους της διοργάνωσης, όταν και απέκλεισε εντός έδρας Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι. Δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του ο κεντρικός αμυντικός Νταβίντ Αλάμπα, όπως και ο αναπληρωματικό μέσος Ίσκο.

Άνετο πέρασμα από την έδρα της Λιντς (4-0) έκαναν το Σάββατο οι «πολίτες», που παραμένουν στην κορυφή της Premier League. Θα μπορούσαν να είχαν ξεμπερδέψει με την υπόθεση πρόκριση, αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι επιθετικά, αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ματς για να πάρουν προβάδισμα τριών ή τεσσάρων τερμάτων. Σημαντικές απουσίες έχει ο Πεπ Γκουαρδιόλα για το δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Ζοάο Κανσέλο είναι τιμωρημένος και ο Καίλ Γουόκερ δίνεται αμφίβολος , οπότε υπάρχει μεγάλη αγωνία για την επιλογή του Πεπ προς την απειλή του Βινίσιους. Παράλληλα, εκτός μάχης είναι και ο βασικός στόπερ Στόουνς.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά Τετάρτης στο Koubanezos.gr

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *