Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σε συζητήσεις με Pellegrini η Crystal Palace

Σε συζητήσεις με έναν γνώριμο στο αγγλικό πρωτάθλημα βρίσκεται η Crystal Palace, καθώς σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα έχει έρθει σε επαφή με τον Manuel Pellegrini, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Οι «Eagles» δεν έχουν βρει ακόμη το διάδοχο του Sam Allardyce και ο πρόεδρος της ομάδας, Steve Parish, αναζητά με προσοχή αλλά και όσο γίνεται πιο γρήγορα τον επόμενο τεχνικό της ομάδας. Ο πρώην προπονητής της Manchester City, λοιπόν, Pellegrini, που από τον περασμένο Αύγουστο βρίσκεται στην Κίνα και την Hebei China Fortune, είναι ένας από τους ισχυρούς υποψηφίους και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές.

Πρόσφατα η Palace είδε την περίπτωση του Marco Silva να χάνεται, αφού ο Πορτογάλος κατέληξε στη Watford, ενώ ο Claudio Ranieri, έτερος υποψήφιος, υπέγραψε στην Nantes. Μια ακόμη επιλογή που εξετάζεται τώρα από τη διοίκηση είναι εκείνη του Sean Dyche της Burnley, όμως ο Pellegrini μοιάζει πιο κατάλληλος αυτή τη στιγμή.

Να σημειωθεί πως ο 63χρονος προπονητής έχει κατακτήσει μια Premier League και δύο League Cup με τη City, ενώ μέχρι στιγμής η διοίκηση της Palace αρνείται να σχολιάσει τα όσα ακούγονται.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *