Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Σκάει» νέα τεράστια πρόταση για Costa από Κίνα

Μερικούς μήνες ίσως και να μετρά ακόμα στην Chelsea o Diego Costa, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα που προέρχονται από έγκυρες πηγές στο Νησί.

Όπως αναφέρει το Sky Sports, η κινεζική Tianjin Quanjian σκοπεύει να επανέλθει για τον στράικερ της Chelsea τον Ιούλιο, προσφέροντάς του το δέλεαρ να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο. Η Tianjin ενδιαφέρθηκε για τον Costa και τον Γενάρη, ωστόσο οι «μπλε» αρνήθηκαν να τον πουλήσουν, παρότι μάλιστα τους προτάθηκε και ποσό-ρεκόρ.

Ωστόσο, φαίνεται πως σταδιακά αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους με τον Ισπανό φορ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην έξοδο σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο και εξακολουθεί να τονίζει πως δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος στο Λονδίνο. Καθόλου τυχαίες δεν είναι άλλωστε και οι ενέργειες των Λονδρέζων να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του Romelu Lukaku από την Everton, πιθανότατα ως αντικαταστάτη του Costa.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λοιπόν, η Tianjin προσφέρει 650.000 λίρες εβδομαδιαίως στον 28χρονο, και θα μπορεί να τον αποκτήσει από τις 19 Ιουλίου, όταν και ανοίγουν οι μεταγραφές στην Κίνα. Να σημειωθεί πως ο Costa δεν έχει σκοράρει στα τελευταία έξι ματς της ομάδας του, ενώ συνολικά, από τα 17 τέρματα που έχει τη φετινή σεζόν, μόλις τα τρία είναι μέσα στο 2017.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *