Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στήριξη Clichy σε Wenger

Tην στήριξή του στον πρώην προπονητή του, Arsene Wenger, ο οποίος βρίσκεται υπό αμφισβήτηση στην Arsenal, εξέφρασε o Gael Clichy.

Ο νυν άσος της Manchester City, που αγωνίστηκε απέναντι στους «Gunners» χθες και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά στην Arsenal, τόνισε πως θεωρεί τον Wenger ως τον κατάλληλο άνθρωπο να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και τον εξεθείασε για τα επιτεύγματά του.

«Πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος. Είναι ο κατάλληλος εδώ και αρκετά χρόνια και ακούω τι λένε οι άνθρωποι. Αν ο σύλλογος δαπανήσει περισσότερα χρήματα και πάρει τους παίκτες που χρειάζεται, τότε ο Wenger ίσως και να είναι ο τέλειος. Αν τον διώξεις και πάρεις κάποιον με την ίδια δομή στην ομάδα, πως θα είναι καλύτερος; Πως θα τα πάει καλύτερα; Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί προπονητές που να έχουν πετύχει ό,τι εκείνος τα τελευταία 10 χρόνια. Πάντα θέλεις κάτι νέο όταν συνηθίζεις σε κάτι άλλο, όμως δεν σημαίνει πως θα είναι και καλύτερο, επομένως θα πρέπει να προσέχεις τι εύχεσαι», τόνισε ο Γάλλος μπακ στις δηλώσεις του.

Να σημειωθεί πως για μια ακόμη φορά, μετά το ματς με τη City, υπήρξαν κινητοποιήσεις οπαδών οι οποίοι ζητούν την απομάκρυνση του Wenger.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *