Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Κυριακής: Πρεμιέρα Μουντιάλ με Κατάρ – Ισημερινός

Τρεις φορές έχουν συναντηθεί ξανά, όλες σε φιλικά: το 1996 ήρθαν 1-1, λίγους μήνες μετά το Εκουαδόρ νίκησε με 2-1 και το 2018 το Κατάρ επικράτησε με 4-3.

Κατάρ

Ρεπορτάζ: Αγωνίζεται στο Μουντιάλ 2022 ως η διοργανώτρια ομάδα του θεσμού. Οι ποδοσφαιριστές της αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, στο οποίο τα τελευταία χρόνια έχουν δαπανηθεί αρκετά εκατομμύρια. Ωστόσο, το επίπεδο των ποδοσφαιριστών δεν έχει ανεβεί κατακόρυφα, μοιραία δεν έχει αυξηθεί και η δυναμική της χώρας. Ο 46χρονος Φέλιξ Σάντσεζ θα ηγηθεί της προσπάθειας, με τον Ισπανό να βρίσκεται στο Κατάρ από το 2017. Η τελευταία διοργάνωση που συμμετείχε ήταν το Arab Cup (Αραβικό Κύπελλο), όπου έφτασε έως τα ημιτελικά.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εντελώς δωρέαν

Ισημερινός

Ρεπορτάζ: Προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής. Μέτρησε επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, πραγματοποιώντας κυριολεκτικά την έκπληξη με την πρόκρισή του. Έδειξε ιδιαίτερη ευχέρεια και ευκολία στο σκοράρισμα. Τον κοουτσάρει ο 59χρονος Γουστάβο Αλφάρο, με τον Αργεντινό προπονητή να βρίσκεται σε αυτό το πόστο από το 2020. Τελευταία παρουσία του σε Μουντιάλ ήταν το 2014 στη Βραζιλία, ενώ το 2018 δεν προκρίθηκε στην τελική φάση που διεξήχθη στη Ρωσία.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά – Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Προγνωστικά

H πρεμιέρα είναι πάντα ένα δύσκολο ματς. Πολλά ακούστηκαν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως θα επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Ίσως αυτό το παιχνίδι να κρίνει την πορεία των δύο ομάδων στον όμιλο, αφού θεωρητικά είναι το πιο εύκολο ματς που πρόκειται να δώσουν και οι δυο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *