Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Τετάρτης: Μπαρτσελόνα – Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ίντερ  ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τρίτη νίκη έναντι οκτώ της Μπαρτσελόνα ήταν αυτή για την Ίντερ, σε 15 αναμετρήσεις συνολικά. Στην έδρα τους οι Καταλανοί μετρούν έξι νίκες και μία ήττα σε επτά αναμετρήσεις, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία τους σε πέντε από αυτά τα παιχνίδια.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Έχασε και τώρα… τρέχει η Μπαρτσελόνα. Βρήκε απέναντί της μια πολύ σφιχτή Ίντερ και δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνά της. Το φοβερό σουτ του Τσαλχάνογλου που νίκησε τον Τερ Στέγκεν στο 45’+2’ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, και παρά το 68% κατοχής της μπάλας λίγες φορές κατάφερε να γίνει απειλητική η ομάδα του Τσάβι. Πάντως, έχει εύλογα παράπονα από τη διαιτησία, καθώς για χέρι του Ντούμφρις μες την περιοχή δε δόθηκε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Όπως και να΄χει, η ήττα ήρθε και το ματς αυτό αποτέλεσε το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας στο Champions League που δεν σκόραρε η Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον στο πρωτάθλημα συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της, ακόμα κι αν δεν εντυπωσίασε στο 1-0 με τη Θέλτα.

Δείτε επίσης: Κάνε δωρεάν εγγραφή στο μεγάλο στοιχηματικό chat του telegram

Ήταν ψυχωμένη, παθιασμένη και κυρίως αποτελεσματική η Ίντερ, σε ένα ματς ζωής ή θανάτου κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ήθελε μόνο τη νίκη όχι μόνο για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης αλλά και για να φτιάξει κάπως την ψυχολογία της μετά τα αρνητικά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Εν τέλει, η ομάδα του Ιντσάγκι επικράτησε με 1-0 χάρη σε «βολίδα» του Τσαλχάνογλου έξω από την περιοχή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Κράτησε μακριά την Μπαρτσελόνα και δεν της επέτρεψε να την απειλήσει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σε όλο το ενενηντάλεπτο. Πλέον έχει την κατάσταση στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση, καθώς βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά από την Μπαρτσελόνα. Πήρε σπουδαία νίκη και στο πρωτάθλημα, με τα δύο τέρματα του Τζέκο να της χαρίζουν το τρίποντο με 2-1 στην έδρα της Σασουόλο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *