Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο στόχαστρο της Barcelona o Mahrez

Εν αναμονή κλήσης από τη Barcelona δείχνει να είναι ο Riyad Mahrez, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει πως θέλει να αποχωρήσει από τη Leicester.

Ο 26χρονος εξτρέμ ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην περσινή εξαιρετική πορεία της Leicester, ενώ ψηφίστηκε και Παίκτης της Σεζόν στην Premier League, ωστόσο φέτος τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα περίμενε. Παρόλα αυτά, έφτασε τα 10 γκολ και επτά ασίστ σε 48 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, και φαίνεται πως αναμένει τη μεγάλη κλήση.

Σύμφωνα με την Sport, ο ατζέντης του Mahrez έχει ήδη μιλήσει με εκπροσώπους της Barcelona, όμως οι Καταλανοί τον έχουν ενημερώσει πως έχουν και άλλες περιπτώσεις στη λίστα τους, οι οποίες προκρίνονται μέχρι στιγμής. Η τιμή πώλησης που έχουν θέσει οι «Foxes» για τον αστέρα τους φτάνει τα 40 εκατομμύρια λίρες, ωστόσο δεν αποκλείεται ο παίκτης να πωληθεί και σε χαμηλότερη τιμή.

Να σημειωθεί πως πλην της Barcelona, στη «μάχη» για την απόκτηση του Αλγερινού βρίσκονται επίσης Chelsea και Arsenal, και επομένως οι «blaugrana» θα πρέπει να αποφασίσουν σύντομα αν θα κάνουν κίνηση. Το σίγουρο είναι ότι ο Mahrez βάσει των τωρινών δεδομένων δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *