Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Συμπαίκτης» του Mata ο Hummels

Μετά την εξαιρετική κίνηση που πραγματοποίησε ο Juan Mata, φαίνεται πως άλλος ένας συνάδελφός ακολούθησε τα βήματά του.

Πριν μερικές εβδομάδες, ο Mata ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός οργανισμού με το όνομα «Common Goal». Σύμφωνα με τον φιλανθρωπικό αυτό οργανισμό, ο παίκτης θα χαρίζει το 1% του μισθού του σε ποδοσφαιρικές φιλανθρωπικές οργανώσεις ανά τον κόσμο. Ο παίκτης της Manchester United ζήτησε από συναδέρφους ποδοσφαιριστές να τον ακολουθήσουν σε αυτή την σπουδαία του κίνηση και έτσι να δημιουργήσουν μια ομάδα παικτών που συμμετέχει στο «common goal».

Παρά την δυσπιστία αρκετών οπαδών πως θα ακολουθούσαν και άλλοι παίκτες αυτή την κίνηση, ο Mats Hummels κάνει το πρώτο βήμα και γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που συμμετέχει στην οργάνωση. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός της Bayern, ευαισθητοποιήθηκε από την προσφορά του φίλου του, αποφάσισε και εκείνος να δωρίσει το 1% των αποδοχών του για καλό σκοπό.

«Μόλις ενημερώθηκα για το Common Goal, κατάλαβα πως ήταν μια ευκαιρία για το ποδόσφαιρο να βελτιώσει τον κόσμο μας και ήθελα να είμαι μέρος αυτού» είπε με δηλώσεις του ο Γερμανός ποδοσφαιριστής. Μένει να δούμε πόσοι ακόμα θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *