Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τα βραβεία της Premier για το Δεκέμβριο

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τον παίχτη, τον προπονητή και το γκολ του μήνα στην Premier, με τα βραβεία να πηγαίνουν στους Ibrahimovich, Conte και Mkhitaryan αντίστοιχα.

 

Ibra POTM

Παίχτης του μήνα αναδείχθηκε ο Zlatan Ibrahimovich.
Ο Σουηδός επιθετικός παρότι έκλεισε τα 35, δείχνει αναζωογονημένος τους τελευταίους 2 μήνες. Συγκεκριμένα το Δεκέμβριο σκόραρε 6 γκολ στα πλαίσια της Premier League, οδηγώντας τη Manchester United σε σερί 6 νικηφόρων αγώνων.

 

 

 

 

Το βραβείο για τον προπονητή του μήνα έχει πάρει σπίτι του ο Antonio Conte. O Ιταλός τεχνικός της Chelsea το κέρδισε για 3ο συνεχόμενο μήνα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Premier League.  Υπό τις οδηγίες του Conte, oι «μπλε» έκαναν το απόλυτο με 6/6 νίκες τον τελευταίο μήνα του 2016 και διατηρηθήκαν έτσι στην κορυφή της κατάταξης.

Καλύτερο γκολ του Δεκεμβρίου αναδείχθηκε αυτό του Henrikh Mkhitaryan απέναντι στη Sunderland. Αν και σημειώθηκε από θέση offside, πρόκειται για ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα. Ο Mkhitaryan σκόραρε με τη λεγόμενη «κλωτσιά του σκορπιού», κίνηση την οποία έκανε διάσημη ο Rene Higuita. Το γκολ αυτό δεν είναι απλά όμορφο αλλά και συνάμα πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή. Μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *