Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Την πάτησε και αυτή

Όπως ήταν αναμενόμενο, καθόλου δεν δυσκολεύτηκε η Manchester United να «σκοτώσει» και την Crystal Palace που βρέθηκε στον δρόμο της σήμερα. Στις 17:00 το Old Trafford υποδέχτηκε τους «αετούς» που γι’ ακόμη μια φορά έφυγαν χωρίς νίκη και γκολ.

Mach Report:
Από νωρίς το γλέντι για τους «Κόκκινους Διαβόλους» που μόλις στο 3′ πέτυχαν το πρώτο τους γκολ. Ύστερα από ασίστ του Rashford, ο Mata βάζει ένα πολύ εύκολο γκολ για να ανοίξει λογαρισμό για την ομάδα του Mourinho. Οι γηπεδούχοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί, στο 35′ λεπτό από έξοχη σέντρα του Young, ο Fellaini διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Το ημίχρονο έληξε με την United να απειλεί μονίμως την εστία της Palace χωρίς όμως να καταφέρνει να πετύχει άλλο γκολ. Η ιδιαίτερα καλή εμφάνιση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Ξανά ο Fellaini ητάν εκεί την κατάλληλη στιγμή και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Rashford, ο Βέλγος με κοντινό σουτ βάζει την μπάλα στα δίχτυα στο 49′.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να «ξυπνούν» και να πιέζουν όλο και περισσότερο για κάποιο γκολ. Με πρωταγωνιστές την άμυνα και τον De Gea, οι «Devils» κράτησαν το μηδέν και πραγματοποιούν ρεκόρ με 6 clean sheets σε 7 παιχνίδια που είχαν πετύχει ξανά τη σεζόν 1997/98. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει ο Lukaku, που με πλασέ από κοντά έκανε το τελικό 4-0 στο 86′ ύστερα από ασίστ του Martial.

Η Manchester United παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ενώ η Crystal Palace γι ακόμη μια αγωνιστική στην τελευταία θέση του πίνακα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *