Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Ερωτηματικά γέννησε η συνέντευξη που παραχώρησε ο αμυντικός της Tottenham, Danny Rose στην εφημερίδα The Sun. Τις δηλώσεις του μόνο με καλό μάτι δεν πήραν ορισμένοι οπαδοί, ενώ η εφημερίδα μιλά και για τάσεις φυγής του παίκτη.

Ο Rose μίλησε εκτός από το μέλλον του, και για το σύλλογο αλλά και για το τι χρειάζεται σύμφωνα με εκείνον. Η μεταγραφική «ξηρασία» των «Σπιρουνιών» φαίνεται πως δεν αφήνει ασυγκίνητο τον παίκτη ο οποίος ζήτησε έμμεσα μεταγραφές κλάσης από τον προπονητή και όχι «παίκτες που χρειαζεται να ψάξεις στο Google το ποιοι είναι«.

Ερωτηθείς για το μέλλον εκτός από τα…παράπονα για τον μισθό του στους Spurs, καθώς θεωρεί πως αξίζει περισσότερα απ’ όσα χρήματα λαμβάνει, ανέφερε και πως θα αγωνιστεί κάποια στιγμή προς την Βόρια μεριά της Αγγλίας. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, έφτασε σε μια ηλικία που θέλει να κυνηγήσει τρόπαια και διακρίσεις το οποίο δεν μπορεί να κάνει με την ομάδα των «Σπιρουνιών».

Οι δηλώσεις του παίκτη σύμφωνα με την εφημερίδα, δείχνουν τάσεις φυγής και δεν θεωρείται απίθανο να έγιναν σε προσπάθεια του Rose να δείξει πως είναι θετικός σε μετακίνηση από τον σύλλογο του Λονδίνου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *