Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το αφήνει για Γενάρη η Leicester

Για μόλις 14 δευτερόλεπτα ο Adrien Silva δεν αποτελεί παίκτης της Leicester City. Ενώ αρχικά η ομάδα θα προσπαθούσε να πιέσει τη μεταγραφή, τώρα φαίνεται να κάνει πίσω και να περιμένει καρτερικά μέχρι τον Ιανουάριο.

 

Ακόμη και αυτά τα 14 δευτερόλεπτα μπορεί να είναι καταστροφικά για μια ομάδα και πρόσφατο θύμα της λήξης της μεταγραφικής περιόδου έπεσε η Leicester. Αρχικά ο Αγγλικός σύλλογος συμφώνησε με την Sporting για την μετακίνηση του Πορτογάλου, Adrien Silva όμως ο παίκτης δεν κατάφερε να ενσωματωθεί στην ομάδα, καθώς τα χαρτιά δεν εστάλησαν εγκαίρως. Η Leicester κατέφυγε στην FIFA για το περιστατικό και προσπάθησε να ολοκληρώσει την μεταγραφή παρά την καθυστέρηση χωρίς όμως αποτέλεσμα. Παρά την αρνητική στάση της FIFA να κάνει τα…στραβά μάτια, η Leicester ήταν διατεθειμένη να απευθυνθεί στο Court of Arbitration for Sport (CAS). 

Το δικαστήριο αυτό θα ήταν η τελευταία σανίδα σωτηρίας για τον σύλλογο που ενώ έχει στις εγκαταστάσεις του τον παίκτη, δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει. Και ενώ οι «Αλεπούδες» έμοιαζαν να το πηγαίνουν νομικά το θέμα, η έντονη αρνητική στάση της FIFA καθώς και η επιρροή της, φαίνεται να μετανόησαν τον σύλλογο που αποφάσισε να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

«Ήταν πρόθεσή μας να υποβάλουμε στο Court of Arbitration for Sport αίτηση για επανεξέταση της κατάστασης ώστε να επιλυθεί το θέμα το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, μας έχει αποσαφηνιστεί ότι η FIFA δεν θα υποστηρίξει μια τέτοια διαδικασία, αναγκάζοντας το κλαμπ να δεχτεί απρόθυμα την απόφαση ενός μονάχα παράγοντα της επιτροπής για την κατάσταση των παικτών της FIFA χωρίς την συγκατάθεση του Court of Arbitration for Sport που είναι αρκετά ικανό χρονικά για να αλλάξει το αποτέλεσμα

«Σκοπεύουμε να ανακοινώσουμε το Adrien το συντομότερο δυνατόν, ενώ παράλληλα θα παραμείνει υπό τη φροντίδα μας, θα εκπαιδευτεί με την ομάδα κάτω από την επίβλεψη του προπονητή μας, του ιατρικού και του αθλητικού επιστημονικού προσωπικού.»

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *