Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το μέλλον του Bailly

Ο Ιβοριανός, Eric Bailly, υποστηρίζει πως ήταν αδύνατο να πει όχι σε μια τέτοια ομάδα η οποία κοσμείται από την παρουσία του Jose Mourinho, του Zlatan Ibrahimovic, του Wayne Rooney αλλά και του Juan Mata.

Ο ίδιος κατέφτασε στο Old Trafford το περασμένο καλοκαίρι και θεωρεί πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να αγωνιστεί στην Premier League λόγω των μεγάλων ονομάτων που αγωνίζονται εκεί.

Ο Ιβοριανός ξεκίνησε δυναμικά, αλλά ένας τραυματισμός τον Οκτώβρη τον άφησε εκτός με αποτέλεσμα να χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει στο 100%. Παρόλα αυτά ο ίδιος πιστεύει ότι η επιλογή του να πάει σε έναν τέτοιο σύλλογο ήταν σωστός και αυτό το βλέπουμε όλοι καθώς μετράει 27 συμμετοχές με την φανέλα των ‘’ κόκκινων διαβόλων’’.

Ο ίδιος σε μία συνέντευξη που παραχώρησε είπε: ‘’ Ήμουν σε μία καλή ομάδα της Ισπανίας, την Villareal, αλλά όταν μια ομάδα με τόσο γόητρο όπως η Manchester United σου κάνει προσφορά είναι δύσκολο να πεις όχι. Παρόλο που δεν ήθελα να φύγω τόσο νωρίς από την Villareal και παρόλο που ήξερα ότι ο αγωνιστικός μου χρόνος θα μειωθεί ερχόμενος στην Manchester United ήξερα ότι με έναν τέτοιο προπονητή σαν τον Jose Mourinho  και τέτοιους συμπαίχτες όπως τον Ibrahimovic και τον Roοney θα με βοηθήσουν σίγουρα στην βελτίωση μου. Αναφέρομαι σε ανθρώπους που έχουν κερδίσει αρκετά τρόπαια και κάθε χρόνο θέλουν περισσότερα. Είναι πραγματικά παράδειγμα επαγγελματιών και καθημερινά με εμπνέουν περισσότερο.’’

Βεβαίως στάθηκε και σε ορισμένους παίχτες που τον βοήθησαν και δήλωσε : ‘’ Αυτήν την στιγμή έχω παίξει 27 αγώνες με την φανέλα της United. Συναντήθηκα με παίχτες όπως τον Yaya Toure, Didier Drogba και Willried Bony με τους οποίους κρατάω επαφέ και με συμβουλεύουν συχνά και κάθε συμβουλή τους έχει ιδιαίτερη αξία για μένα.’’

Νίκος Σπυρόπουλος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *