Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Τριάρα» με πρωταγωνιστή τον Negredo

Χάρη σε δύο τέρματα του Ισπανού σέντερ φορ, η Middlesbrough επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες και «βύθισε» ακόμη περισσότερο την Swansea.

Το τρίτο γκολ προήλθε από τον Marten de Roon, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν ακόμη μια φορά κακοί αμυντικά.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Victor Valdes να αποκρούει μια προσπάθεια του Gylfi Sigurdsson. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Negredo να απειλήσει, για να έρθει τελικά το γκολ του Ισπανού φορ στο 18′.

Ο Negredo εκμεταλλεύτηκε μια σέντρα του Gaston Ramirez και άνοιξε το σκορ για την Boro, πετυχαίνοντας το τέταρτο φετινό του τέρμα. Μόλις δέκα λεπτά μετά, η ομάδα του Aitor Karanka κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Jordi Amat πάνω στον Adam Forshaw. Ο Negredo ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του.

Η Middlesbrough πήγε στα αποδυτήρια με σημαντικό προβάδισμα, παρότι δεν ήταν εντυπωσιακή. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ήταν η σειρά του Forshaw να απειλήσει, για να έρθει ένα τέρμα του De Roon να «κλειδώσει» τη νίκη για τη Boro.

Ο Ολλανδός μέσος πήρε μια εξαιρετική σέντρα του Ramirez, έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Swans και πέτυχε το 3-0 για την ομάδα του. Η Swansea έκανε ορισμένες απέλπιδες προσπάθειες να μειώσει, απείλησε σε κάποιες στιγμές με τους Sigurdsson και Fernando Llorente, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, δείχνοντας για μια ακόμη φορά προβληματική εικόνα.

Σε δύσκολη θέση πλέον ο Bob Bradley, καθώς αυτή ήταν τρίτη ήττα της ομάδας του στα τελευταία έξι ματς. H Swansea είναι πλέον στη 19η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την 20ή Hull City με 12 βαθμούς. Η Middlesbrough, από την άλλη, σκαρφάλωσε στη 14η θέση με 18 και απέχει τέσσερις από την επικίνδυνη ζώνη.

Συνθέσεις

Middlesbrough: Valdes, Gibson, Chambers, Fabio, Barragan, Forshaw, Clayton, De Roon, Fischer, Ramirez, Negredo

Swansea: Fabianski, Mawson, Amat, Taylor, Rangel, Fulton, Britton, Barrow, Sigurdsson, Routledge, Llorente

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *