Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Υπαινιγμός του Fabianski

Ο τερματοφύλακας της Swansea, παραδέχθηκε «ότι κάτι συμβαίνει όντως» καθώς η μετακίνηση του στη West Ham, πλησιάζει προς την ολοκλήρωση της.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 3 χρόνων με την ομάδα του Ανατολικού Λονδίνου-υποτίθεται το Σαββατοκύριακο, ενώ έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Fabianski θα γίνει, αν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, ο 2ος παίκτης που φέρνει ο Manuel Pellegrini, μετά τον Ryan Fredericks, αλλά δεν πρόκειται να του εγγυηθεί η θέση του βασικού στην ομάδα της West Ham.

H West Ham είχε κάνει στις αρχές του καλοκαιριού μια προσφορά 5 εκατομμυρίων λιρών για τον Πολωνό, η οποία απορρίφθηκε και επέστρεψε με μια βελτιωμένη των 7 εκατομμυρίων.

Προφανώς η τελευταία έγινε δεκτή από τη Swansea, που επέτρεψε στον παίκτη της να μιλήσει για τους όρους του συμβολαίου του με τους ιθύνοντες της ομάδας του Λονδίνου.

Ο παίκτης που βρίσκεται στη Ρωσία για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας της χώρας του στο Μουντιάλ δήλωσε στο Przeglad Sportowy : «Ας περιμένουμε λίγο, αλλά δεν θα πω ψέματα. Κάτι υπάρχει.»

«Τα θέματα που αφορούν την ομάδα μου ξεκαθαρίζουν πλέον, αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς. Περιμένω υπομονετικά.»

Η υποτιθέμενη μετεγγραφή του Fabianski, δημιουργεί αμφιβολίες για το μέλλον του Νο1 της West Ham ως τώρα, του Adrian, ο οποίος θα μπορούσε να επιστρέψει στην προηγούμενη ομάδα του, τη Real Betis.

«Υπάρχουν και οι δύο επιλογές, αν και το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να καθίσω με την ομάδα μου και να δούμε την κατάσταση» είπε ο Adrian.

«Στην Premier League έχω καλό όνομα, και μια καλή εικόνα στη Betis, οπότε μόλις πάρουμε μια ιδέα για το τι θέλει η ομάδα, θα πάρω την απόφαση» ολοκλήρωσε.

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *