Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Όλοι θέλουμε να μείνει ο Coutinho»

Στην αποκάλυψη πως όλοι στη Liverpool επιθυμούν να παραμείνει ο Philippe Coutinho προέβη ο συμπαίκτης του, Georginio Wijnaldum, ξεκαθαρίζοντας όμως παράλληλα πως η τελική απόφαση ανήκει στον ίδιο το Βραζιλιάνο.

Ο ποδοσφαιριστής των «Reds» μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Hoffenheim με 2-1 χθες βράδυ, για τα προκριματικά του Champions League, όπου ο συμπαίκτης του δεν αγωνίστηκε με την επίσημη ενημέρωση να κάνει λόγο για τραυματισμό. Ο Wijnaldum, λοιπόν, σημείωσε για τον Coutinho, ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει αίτημα μεταγραφής προκειμένου να μετακομίσει στη Barcelona:

«Όλοι θέλουμε να παραμείνει. Όμως κανείς δεν βρίσκεται μέσα στο κεφάλι του και δεν παίρνει αποφάσεις για εκείνον. Πρέπει να λάβει μόνος του τις αποφάσεις του, επομένως εγώ είναι δύσκολο να μιλήσω και να δώσω μια απάντηση. Ξέρει τι θέλω εγώ, όμως είναι δική του η τελική επιλογή. Ας περιμένουμε να δούμε».

Να σημειωθεί πως ο Coutinho ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Liverpool την περασμένη σεζόν, με 14 τέρματα σε 36 εμφανίσεις, και για αυτό το λόγο η ομάδα δεν μπαίνει καν σε συζητήσεις για μια τιμή χαμηλότερη των 100 εκατομμυρίων λιρών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *