Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Όχι» σε Lille για Traore

Προσπάθεια να αποκτήσει τον εξτρέμ της Middlesbrough, Adama Traore, φέρεται να κατέθεσε η γαλλική Lille, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Όπως αναφέρει η Daily Mail σε δημοσίευμά της, η Lille επιχείρησε να αποκτήσει τον Ισπανό εξτρέμ καταθέτοντας προσφορά ύψους 9 εκατομμυρίων λιρών, όμως η «Boro» δεν θέλησε καν να μπει σε συζητήσεις με αυτό το ποσό, αφού αξιώνει περίπου 13,7 εκατομμύρια λίρες και επίσης να έχει βρει πρώτα ικανό αντικαταστάτη.

Ήδη η ομάδα του Garry Monk εξετάζει εναλλακτικές, με κυριότερα ονόματα εκείνα των Joe Lolley (Huddersfield), Marvin Johnson (Oxford United) και Ryan Kent (Liverpool). Πάντως, το αξιοσημείωτο είναι πως ο Monk δεν δείχνει να έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν τον Traore, αφού δεν τον έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου έως τώρα και ουσιαστικά απλά μάλλον περιμένει την κατάλληλη προσφορά από οικονομικής άποψης για να πει το «ναι».

Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι ο νεαρός εξτρέμ είχε απασχολήσει πριν κάποιο καιρό και τις Chelsea και Newcastle, ωστόσο το ενδιαφέρον τους δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *