Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Άκυρο» της Torino σε Arsenal!

«Πόρτα» έριξε η Torino σε τεράστια προσφορά της Arsenal για τις υπηρεσίες του Ιταλού διεθνούς επιθετικού, Andrea Belotti, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Gianluca Petrach, μιλώντας στο Sky Italy υποστήριξε πως οι Gunners έδιναν 65 εκ. ευρώ για τον Ιταλό διεθνή, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα φέτος, όμως η ομάδα του απάντησε αρνητικά, καθώς τόνισε πως δεν έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσει από την Torino, κάτι που βέβαια αρνούνται οι ιθύνοντες της λονδρέζικης ομάδας.

«Λάβαμε και απορρίψαμε προσφορά 65 εκ. ευρώ (δηλ. 56 εκ. λιρών) από την Arsenal για τον Andrea Belotti, δεν αντικατοπτρίζει την αξία του παίκτη. Όπως και να χει, δεν πηγαίνει πουθενά προς το παρόν. Θέλουμε να τον χαρούμε και έπειτα θα δούμε τι θα συμβεί. Σκοπεύουμε να τον κρατήσουμε και ο πρόεδεος Urbano Cairo υπέγραψε τη σημαντική (σ.σ. 100 εκ. ευρώ) ρήτρα αποδέσμευσής του. Πιστεύω πως αξίζει περισσότερα από όσα προσέφεραν», ήταν τα λόγια του υπευθύνου της Torino.

Να σημειωθεί πως το αγγλικό Sky Sports αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Arsenal αρνούνται πως υπήρξε επίσημη προσφορά για τον Belotti, όπως και για οποιονδήποτε άλλο παίκτη.

Ο 23χρονος επιθετικός τη φετινή χρονιά βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, μετρά 17 γκολ σε 21 παιχνίδια με Torino και Εθνική Ιταλίας και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων συλλόγων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *