Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έτοιμος για νέο σερί ο McClaren

Ο Άγγλος τεχνικός της Derby τόνισε πως είναι έτοιμος να ενθαρρύνει τους παίκτες του, ώστε να φτάσουν σε ένα νέο αήττητο σερί.

Τα «Κριάρια» ήταν χωρίς ήττα για δέκα αγώνες, μέχρι που έχασαν με 3-0 από τη Norwich τη Δευτέρα. Ο McClaren επεσήμανε πως μια σειρά από πράγματα δεν πήγαν καλά για την ομάδα του σε εκείνο το ματς, συμπεριλαμβανομένης και της αποβολής του Jacob Butterfield.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγλου τεχνικού: «Είχαμε πολλές καλές μέρες, αλλά η Δευτέρα δεν ήταν μια από αυτές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν μόλις η δεύτερη ήττα μας φέτος. Δεν μπορούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Το κλειδί τώρα είναι να ισορροπήσουμε, πρέπει να επιστρέψουμε δυνατοί. Είμαι περήφανος που οι παίκτες μου ήταν αήττητοι σε δέκα ματς, αυτό ήταν ένα σερί. Τώρα ας αρχίσουμε ένα άλλο, έτσι γίνεται στην Championship. Θα κλείσουμε τις πληγές μας σε δυο μέρες, θα ξεκουραστούμε και θα αρχίσουμε πάλι με την ένταση που έχουμε δείξει και την ένταση που μας έφερε τα αποτελέσματα. Πρέπει να το δείξουμε ξανά».

Για την αποβολή του Butterfield, είπε: «Η κόκκινη κάρτα άλλαξε το παιχνίδι. Δεν μπορείς να κερδίσεις με δέκα παίκτες. Η Norwich είναι μια καλή ομάδα και μετά από αυτό έγινε η ζημιά. Τίποτα δεν πήγε καλά για μας. Χάσαμε τον Anya λόγω τραυματισμού, μετά ήρθε η κόκκινη κάρτα και ο Ince είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο τερματοφύλακας έκανε μια εξαιρετική απόκρουση. Ήταν μια από αυτές τις μέρες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *