Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αρνείται τις κατηγορίες ο Laudrup

Ο Michael Laudrup αρνήθηκε ότι ο ατζέντης του είχε προσωπικά κέρδη από τις μεταγραφές της Swansea.

Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες μίας δανέζικης εφημερίδας ο Laudrup απομακρύνθηκε από τη Swansea λόγω προβληματισμού της ουαλικής ομάδας για το ότι ο ατζέντης του είχε προσωπικά κέρδη από τις μεταγραφές της.

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας ισχυρίζεται ότι «είδε» (όπως αναφέρει στο άρθρο) έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι ο ατζέντης του Laudrup, Bayram Tutumlu, μπορεί και να έχει κέρδη άνω των τριών εκ. λιρών από την εποχή που ο Δανός εργαζόταν στην Ουαλία.

Η εφημερίδα συνεχίζει τις κατηγορίες εμπλέκοντας και το όνομα του Δανού θρύλου, μια και αναφέρει ότι κατηγορήθηκε από τη Swansea μαζί με τον ατζέντη του για το ότι επωφελούνται εις βάρος του συλλόγου.

Ο Laudrup είχε μία καλή πορεία με τη Swansea και εκείνη την εποχή φαινόταν τα τραβάει το ενδιαφέρον μεγαλύτερων συλλόγων. Προσελήφθη τον Ιούνιο του 2012 και οδήγησε την ομάδα στον πρώτο της μεγάλο τίτλο όταν κατέκτησε το League Cup το 2013. Ωστόσο η αποχώρηση του μετά από λιγότερες από δύο σεζόν προξένησε αρκετά ερωτηματικά τότε.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Huw Jenkins αρνήθηκε ότι υπήρξε τέτοιο πρόβλημα αναφέροντας ότι η απομάκρυνση του έγινε για «ποδοσφαιρικά θέματα».

Ο ίδιος ο Laudrup δήλωσε για το θέμα:
«Δεν έχω λάβει ποτέ καμία αμοιβή ή προμήθεια για κάποια μεταγραφή σε κανέναν από τους συλλόγους που εργάστηκα. Ποτέ.».

Ο Jenkins έκανε αναλυτικές δηλώσεις απαλλάσσοντας τον πρώην προπονητή της ομάδας από κάθε κατηγορία και τόνισε ότι δεν τον υποψιάστηκαν ποτέ για κάτι τέτοιο και ο Laudrup συμπλήρωσε:
«Διάβασα ότι η Swansea ανακοίνωσε ότι δεν έχουν βρει τίποτα που να υποδεικνύει ότι έκανα κάτι κακό ή παράνομο σε ότι αφορά τις μεταγραφές που έγιναν όσο ήμουν προπονητής στο σύλλογο. Το ήξερα αλλά είναι μία ανακούφιση ότι το επιβεβαιώνει και ο σύλλογος.».

 

 

*Στη φωτογραφία διακρίνουμε αριστερά τον Laudrup και δεξιά τον Tutumlu.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *