Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Βρίσκομαι ακόμη στο τοπ επίπεδο»

O Petr Cech σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως πιστεύει ότι βρίσκεται ακόμη στο υψηλότερο επίπεδο, παρά το ότι έχει δεχθεί γκολ στα περισσότερα ματς.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας την περσινή χρονιά κατάφερε και κέρδισε τον τίτλο «Golden Gloves», ωστόσο την φετινή χρονιά δεν αποδίδει το ίδιο καλά. Αυτό μαρτυράει άλλωστε και το γεγονός ότι στα 20 παιχνίδια της Arsenal έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του μόλις 6 φορές. Παρόλα αυτά οι «Gunners» αυτήν την στιγμή έχουν την 4η καλύτερη άμυνα μαζί με την Manchester City.

Οι δηλώσεις του: «Προς το παρόν είναι μια διαφορετική χρονιά επειδή πιστεύω ότι τα έχω πάει καλά αλλά αν σταθείς στα clean sheets, είχαμε αρκετά παιχνίδια που δεχθήκαμε τουλάχιστον ένα γκολ. Το πιο σημαντικό φυσικά είναι η ομάδα να νικάει αλλά είναι καλό να μην δεχόμαστε γκολ και να είμαστε σταθεροί στα μετόπισθεν. Έχουμε δεχθεί αρκετές φορές μόνο πέναλτι, που ήταν και το μοναδικό γκολ. Μερικές φορές αντιμετωπίζεις αυτές τις καταστάσεις που είναι άτυχες εναντίον σου αλλά έτσι θέλεις να κάνεις το κάτι παραπάνω και να αποδίδεις καλύτερα. Σε γενικές γραμμές βρίσκομαι στο επίπεδο που θα έπρεπε να είμαι».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *