Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δαιμονισμένη United κόντρα σε όλους

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Manchester United απέναντι στην Crystal Palace με τελικό σκορ 2-1.

Η Manchestr United, λίγο έλειψε να χάσει τους βαθμούς της νίκης σήμερα στην έδρα της Crystal Palace, με τους διαιτητές μέσα σε δύο λεπτά να κάνουν δυο σημαντικά λάθη κατά των φιλοξενούμενων. Η United πήρε κεφάλι στο σκορ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με τον Paul Pogba, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 66’ με τον McArthur, με τους “Κόκκινους’’ να παίρνουν την νίκη τελικά στο τέλος, με τον Ibrahimovic που σκόραρε το δεύτερο γκολ της United στο 88’.

Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα είχαμε στο 37’, με τον Pogba να κάνει ψηλοκρεμαστή σέντρα και την μπάλα να καταλήγει μέσα στον Rooney, ο οποίος πλάσαρε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, γιατί ο Hennessey έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 42’ η Manchester είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Carrick να σεντράρει σχεδόν από το κέντρο και ο Pogba να σουτάρει δυνατα σχεδόν από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Hennessey δήλωσε πάλι παρόν και έδιωξε την μπάλα με τα πόδια.

Η United κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων , όπου μετά από εκτέλεση φάουλ του Matta, η μπάλα έφτασε στον Ibrahimovic, ο οποίος με το στήθος έστρωσε στον Pogba και σκόραρε με πλασέ από κοντινή απόσταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη ευκαιρία ανήκε στην Palace, με τον Ledley να σουτάρει και η μπάλα να περνάει λίγο άουτ, από το κάθετο δοκάρι του De Gea.

Η Palace απείλησε ξανά στο 62’, με τον McArthur να σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή και τον De Gea να διώχνει σε κόρνερ με εκπληκτικό τρόπο.

Οι γηπεδούχοι στο 66’ έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Delaney να βγάζει με έξυπνη πάσα τον McArthur απέναντι από τον De Gea, .με τον Σκοτσέζο να μην χάνει την ευκαιρία και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της United.

Στο 69’ και στο 70’ η Manchester δίκαια φωνάζει σε δυο περιπτώσεις, όπου στην πρώτη ζητάει δικαιολογημένα πέναλντι, σε χέρι του Ledley μέσα στην περιοχή, ενώ στην δεύτερη μετά από πάσα του Rojo ο Matta σκοράρει από κανονική θέση, αλλά ο επόπτης τον υπέδειξε σε θέση οφσάϊντ

Η United στο 79’ είχε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία, καθώς μετά από πάσα του Ibrahimovic, ο Lingard σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Hennessey με απόκρουση έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Η λύτρωση τελικά για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 88’, με τον Pogba να δίνει πάσα στον Ibrahimovic, που μπήκε μέσα στην περιοχή και με ένα εκπληκτικό τελείωμα, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

Crystal Palace: Hennessey, Ward, Dann, Delaney, Kelly, McArthur (87’ Campbell), Flamini (46’ Ledley), Chung-yong (80’ Fryers), Cabaye, Zaha, Benteke

Manchester United: De Gea, Jones, Rojo, Blind, Bailly (52’ Darmian), Carrick, Pogba, Herrera, Matta (71’ Young), Rooney (80’ Rashford), Ibrahimovic

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *