Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν πωλείται ο Dembele

Σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της Celtic, Brendan Rogers, το νέο αστέρι της ομάδας του, Moussa Dembele, δεν διατίθεται προς πώληση.

Άσχημα νέα για τους φίλους της West Ham, καθώς ο 20χρονος επιθετικός αποτελούσε μία από τις μεταγραφικές προτεραιότητες της ομάδας του Λονδίνου. Ο νεαρός Γάλλος πραγματοποιεί φέτος την έκρηξή του με τη φανέλα των «καθολικών» έχοντας σκοράρει 19 φορές σε 36 συμμετοχές, συμπεριλαμβανομένων και 5 γκολ στο πλαίσιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εύλογα λοιπόν, έχει προσελκύσει πάνω του τα βλέμματα από πολλούς κορυφαίους συλλόγους. Η διοίκηση της Celtic όμως, δείχνει διατεθειμένη να τον κρατήσει στη Γλασκόβη τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Έχει άλλωστε εμπειρία στη διαδικασία παραγωγής ταλέντων. Όπως χαρακτηριστικά μας υπενθύμισε ο Rogers:

“Δε θα είναι ο Γενάρης για το Moussa (ο μήνας αποχώρησής του). Στη Celtic ξέρουν πως αν έχεις έναν πραγματικά ταλαντούχο παίκτη, τότε ο κύκλος του πρέπει να κρατήσει μερικά χρόνια, όπως στις περιπτώσεις των Victor Wanyama, Virgil van Dijk και Ki Sung-yueng”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *