Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ηρωική νίκη για το Howe

Ο Eddie Howe επαίνεσε το αμυντικό τείχος που ύψωσε η ομάδα του, χάρη στο οποίο επικράτησαν κόντρα στη Leicester.

Το γκολ του Marc Pugh από το πρώτο ημίχρονο σφράγισε τη νίκη της Bournemouth, ωστόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η αμυντική τους προσήλωση με το καθοριστικό τάκλιν του Steve Cook και τις σωτήριες επεμβάσεις του Artur Boruc, που στέρησαν τον πόντο από τις «Αλεπούδες» στις καθυστερήσεις.

Ο Pugh που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός φέτος, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με ένα δυνατό βολέ κέρδισε το Zieler, για το 1-0 στο 36′. Η Bournemouth εξιλεώθηκε για την ήττα της κόντρα στην Burnley, βρισκόμενη πλέον στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.  Ο Howe πιστεύει πως η ομάδα του έχει την ικανότητα να τερματίσει σε μια καλή θέση στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγλου τεχνικού: » Παίζαμε με τους πρωταθλητές, ξέραμε τις ικανότητές τους και τα παιδιά πήγαν πολύ καλά. Κάναμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι κόντρα στους Vardy, Slimani και Mahrez που έδωσαν ό,τι είχαν. Διατηρήσαμε κενή την εστία μας, κάνοντας μια ηρωική αμυντική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, καθώς στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε και δείξαμε την ποιότητά μας με την μπάλα. Το τάκλιν του Cook στον Okazaki έσωσε ένα σίγουρο γκολ, ήταν ένα εξαιρετικό τάκλιν. Επίσης, η επέμβαση του Boruc στο τέλος και η κόντρα του Francis που ακολούθησε ήταν καθοριστικά. Έτσι αντιμετωπίσαμε τη Leicester και το σετ παιχνίδι τους με τις μακρινές μπαλιές, όπου ήμασταν έξοχοι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Pugh. Είναι ένα πρότυπο επαγγελματία. Ήταν εκτός ομάδας, αλλά πήγε παντού στη χώρα για να αναπτύξει το παιχνίδι του και να διατηρήσει τη φόρμα του. Περίμενε για την ευκαιρία του, οπότε είμαι ευχαριστημένος που την εκμεταλλεύτηκε. Χρειαζόμαστε καλούς επαγγελματίες αυτή τη στιγμή και σίγουρα αυτός έκανε ό,τι θέλαμε σήμερα. Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Βέβαια πρέπει να ξέρουμε ότι θα υπάρξουν αντίθετες καταστάσεις, αν δεν πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είναι σημαντικό, αλλά το σημαντικότερο είναι να αναδιοργανωθούμε και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *