Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Arsenal βλέπει Guadrado

Η Arsenal βλέπει Guadrado

Σύμφωνα με το TeamTalk, η Διοίκηση της Arsenal είναι έτοιμη να προσφέρει γη και ύδωρ για να φέρει τον Juan Guadrado στο Emirates!

O Unai Emery δεν έχασε καιρό ως τώρα, φέρνοντας τους Stephan Lichtsteiner από τη Juventus και τον τερματοφύλακα Bernd Leno από τη Bayer Leverkusen!

Είναι προφανής η διάθεση του νέου manager της Arsenal να ενισχύσει την άμυνα του καταρχήν η οποία πέρυσι είχε δεχθεί 51 τέρματα στην Premier League.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα του και επιθετικά.

Ένας νέος επιθετικός από τα πλάγια θεωρείται ότι αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα της Arsenal και μέχρι πρόσφατα το όνομα που ακουγόταν περισσότερο ήταν αυτό του Gelson Martins.

Όπως αναφέρει όμως το Calciomercato , o Martins φέρεται να ευνοεί περισσότερο μια μετεγγραφή του στη Liverpool με την προοπτική του Champions League.

O Guadrado λοιπόν, αν και δεν έρθει καθόλου φτηνά- στα 52 εκατομμύρια λίρες τον κοστολογεί η Juvetnus, θεωρείται η αμέσως καλύτερη λύση για τον Emery, ο οποίος  θεωρεί ότι ο 30 χρονών Κολομβιανός έχει να αποδείξει πολλά στην Premier League μετά το όχι και τόσο πετυχημένο πέρασμα του από την Chelsea!

O Guadrado παίζει από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης και θα βοηθούσε να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Theo Walcott.

Απομένει να δούμε πόσο αποφασισμένη είναι η Διοίκηση της Arsenal να φέρει τον Κολομβιανό-ο οποίος βρήκε ξανά τη φόρμα του στη Juventus, στο Λονδίνο!

 

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Η Arsenal βλέπει Guadrado

Η Arsenal βλέπει Guadrado

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *