Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να φύγει ο Lucas!

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Arsenal εξαιτίας του λιγοστού χρόνου συμμετοχής του είναι ο Lucas Perez, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Goal.com.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ισπανός επιθετικός είναι απογοητευμένος με το λιγοστό χρόνο συμμετοχής που λαμβάνει από τον Arsene Wenger παρά το γεγονός ότι εντυπωσιάζει όποτε παίρνει ευκαιρίες, και έτσι σκοπεύει να αναζητήσει αλλού το μέλλον του.

Ο 28χρονος αποκτήθηκε από τους Gunners το περασμένο καλοκαίρι, οι οποίοι δαπάνησαν 17,5 εκ. λίρες για να τον πάρουν από την Deportivo La Coruna και πέτυχε χατ-τρικ απέναντι στην Basel στο Champions League τον περασμένο Δεκέμβρη.

Αναλυτικότερα, ο Lucas έχει σκοράρει οκτώ φορές και έχει μοιράσει πέντε ασίστ στις 17 συμμετοχές που έχει πραγματοποιήσει με την Arsenal, έχοντας κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά 133 λεπτά. Συνολικά, έχει ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα μόλις οκτώ φορές και, δεδομένου ότι σκοπεύει να διεκδικήσει μια θέση στην Εθνική Ισπανίας για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, θέλει να βρίσκεται σε σύλλογο όπου θα αγωνίζεται τακτικά.

Νωρίτερα μέσα στη σεζόν, Lucas και Wenger συναντήθηκαν ιδιωτικά και συζήτησαν για το συγκεκριμένο ζήτημα, με τον Ισπανό να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ωστόσο, ο Αλσατός συνεχίζει να δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση φέτος στον Alexis Sanchez, ο οποίος τον έχει δικαιώσει, αλλά και στον Olivier Giroud, με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες του Perez να είναι ιδιαίτερα περιορισμένες και, παρότι τις αξιοποιεί σχεδόν στο μέγιστο, δεν αποκλείεται τελικά να διαρκέσει λίγο η θητεία του στο Emirates.

Τα στατιστικά του Lucas:

lucas

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *