Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Μάχη» για την υπογραφή του Van Djik

Μάχη αναμένεται να δώσουν σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες της Premier League για να κάνουν δικό τους ακόμα και τώρα τον Virgil van Djik.

Ο Virgil van Djik αποτελεί τον διακαή πόθο σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων της φετινής Premier League. Ο Ολλανδός αμυντικός πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις  με την Southampton, οι οποίες μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από τις ομάδες της Αγγλίας.

Μετά λοιπόν από τα συνεχιζόμενα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος τόσο της Manchester City όσο και της Liverpool, στη μάχη για την απόκτηση του μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά και η Chelsea. Οι «Μπλε» βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και ο Antonio Conte παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωση του.

Ο van Djik προορίζεται από τους ανθρώπους των Λονδρέζων σαν ο αντικαταστάτης του John Terry από το καλοκαίρι για το κέντρο της άμυνας, όμως δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του εντός του επόμενου μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Southampton δεν σκοπεύει να αφήσει τον 25χρονο αμυντικό να φύγει εύκολα, μιας και αξιώνει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *