Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μήπως το deal είχε κλείσει από το καλοκαίρι;

Η αποχώρηση του Coutinho είναι αναμφισβήτητη πλέον. Με κάθε επισημότητα η βόμβα που έσκασε χτες από νωρίς το απόγευμα βγήκε αληθινή, και ο παίκτης τη Δευτέρα θα περάσει τις ιατρικές του εξετάσεις στη Βαρκελώνη. Κάτι όμως κίνησε υποψίες και μερικοί μιλούν για συμφωνία από το καλοκαίρι.

 

Η Barcelona φρόντισε να μας ενημερώσει κατάλληλα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου παίκτη, ‘χαρίζοντάς’ μας 3 διαφορετικά βίντεο. Στο πρώτο, το ντουλάπι στα αποδυτήρια ανοίγει και από μέσα εμφανίζεται η φανέλα των ‘Μπλαουγκράνα’ με το όνομα Coutinho. Στο δεύτερο, η ομάδα παρουσιάζει ένα ποτ πουρί απ’ όσους Βραζιλιάνους περάσαν από το σύλλογό της και στο τέλος καλωσορίζει τον Phillipe Coutinho στην οικογένειά της.

Τέλος το τρίτο βίντεο αφορά τα social media. Στο συγκεκριμένο, η ομάδα δείχνει να ακολουθεί τον ποδοσφαιριστή στο Twitter και το Instagram δείχνοντας την στήριξή της στον παίκτη. Εκεί λοιπόν είναι που κάποια παρατηρητικά μάτια είδαν κάτι πολύ περίεργο. Κατά τη διάρκεια του βίντεο ο λογαριασμός της Barcelona στο Instagram φιγουράρει για μερικά δευτερόλεπτα και είναι που ξεκινά το παράδοξο. Η τελευταία φωτογραφία, χρονικά είναι αυτή του Dembele πράγμα ιδιαίτερα περίεργο αν αναλογιστεί κανείς πως αυτή η φωτογραφία ανέβηκε στο λογαριασμό της Καταλανικής ομάδας στις 30 Αυγούστου 2017!

Σενάρια συνωμοσίας; Συμφωνία από το καλοκαίρι για τους δύο συλλόγους όταν τραβήχτηκε το βίντεο; ή τίποτα από τα προηγούμενα; Το σίγουρο είναι πως η υπόθεση του Coutinho θα μοιράζει ψωμί για πολύ ακόμα ιδιαίτερα με το σάλο που είχε προκαλέσει το site της Nike πριν μερικές μέρες που λίγο πολύ ανακοίνωνε τον ποδοσφαιριστή στο Camp Nou .

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *