Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μεταγραφικός «πυρετός» στην Crystal Palace

Η πρόσληψη του Sam Allardyce στην τεχνική ηγεσία της Crystal Palace αναμένεται να προκαλέσει σειρά από μεταγραφικά «χτυπήματα».

Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου χρήζει άμεσης μεταγραφικής ενίσχυσης, αν επιθυμεί να επιτύχει το στόχο της παραμονής άνετα. Ύστερα από το πέρας 20 αγωνιστικών βρίσκεται μόλις μία θέση και ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Allardyce είναι ίσως ο καταλληλότερος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά, γνωρίζοντας πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να σώσει την ομάδα. Για αυτό οι παίκτες που θα έρθουν στο Selhurst Park θα είναι πολύ στοχευμένοι.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Paul-Georges Ntep της Rennes. Ο 24χρονος Γάλλος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και έχει πολυετή θητεία στα γαλλικά γήπεδα με τις φανέλες των Auxerre και Rennes. Φέτος σε 15 συμμετοχές στην Ligue 1 μετρά 2 γκολ και 5 ασίστ. Παράλληλα, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, οπότε η ομάδα της Βρετάννης δεν αναμένεται προβάλλει μεγάλη αντίσταση διακινδυνεύοντας να το χάσει δωρεάν σε 6 μήνες.

Ο Ntep όμως δεν είναι ο μόνος παίκτης από τη γαλλική αγορά που κοιτά ο “Big Sam”. Στο στόχαστρό του βρίσκεται επίσης ο αριστερός μπακ της Montpellier, Jerome Roussillon. O 23χρονος έχει στο παρελθόν αγωνιστεί και με τα χρώματα της Sochaux και μοιάζει αγωνιστικά με τον παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει, τον Pape Souare. Δεν είναι βέβαια ο μόνος που εξετάζεται για τη θέση.

Για την ενδυνάμωση των μετόπισθεν, ο Allardyce κοιτά και 2 παλιούς του γνώριμους, τους Lamine Kone και Patrick van Aanholt. Οι 3 τους συνεργάστηκαν και πέρυσι, όταν ο Άγγλος τεχνικός ανέλαβε τη Sunderland, η οποία βρισκόταν σε παρόμοια κατάσταση με την τωρινή των «αετών», πετυχαίνοντας το στόχο του την ύστατη στιγμή. Ο Kone αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ήταν προσωπική επιλογή του Allardyce όταν κάθισε στον πάγκο της Sunderland. Πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό παίκτη, ικανό να συμμαζέψει την προβληματική άμυνα της Palace. Ο van Aanholt από την άλλη, καλύπτει τη θέση του αριστερού μπακ και αποτελεί έναν από τους πιο επιθετικογενείς αμυντικούς της Premier. Σίγουρα η πιθανότητα οι «μαυρόγατες» να παραχωρήσουν 2 κομβικούς παίκτες τους σε έναν άμεσο ανταγωνιστή τους είναι μικρή, όμως αν θέλουν να ενισχυθούν οφείλουν πρώτα να βρουν πόρους.

Τέλος, οι «αετοί» φαίνεται να εξετάζουν και την περίπτωση του striker της Motherwell, Louis Moult. Ο 24χρονος επιθετικός έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών αγγλικών συλλόγων, κυρίως των μικρότερων κατηγοριών, με τις επιδόσεις του στην σκωτσέζικη Premier League όπου μετρά 11 γκολ σε 18 εμφανίσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *