Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μετρά μέρες ο Borthwick-Jackson

Πρόβλημα φαίνεται πως υπάρχει με τον Cameron Borthwick-Jackson, ο οποίος βλέπει το μέλλον του στη Wolves δυσοίωνο.

Ο 19χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης της Manchester United, δεν έχει βρει ακόμα χρόνο συμμετοχής κάτω από τις οδηγίες του Paul Lambert και με δεδομένο ότι είναι δανεικός από τους «Κόκκινους Διαβόλους» είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα του.

Ο νέος προπονητής της Wolves τόνισε με δηλώσεις του πως ήθελε ένα παίκτη με περισσότερη εμπειρία για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας, στοιχείο που στα 19 του δεν έχει ο Borthwick-Jackson. Βέβαια ο ίδιος δεν είναι και ιδιαίτερα απογοητευμένος μιας και θα επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει και πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής με δεδομένο το πρόβλημα που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας της United.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Lambert:

«Ο Cameron είναι δανεικός εδώ και δεν έχει χρόνο με εμένα γιατί απλά πιστεύω ότι θέλουμε περισσότερη εμπειρία. Είναι νέος και καλός ποδοσφαιριστής και θα πρέπει να παλέψει για να βρει χρόνο. Αλλά ποτέ δεν τα παρατά στην προπόνηση. Προπονείται καλά. Ο Γενάρης έρχεται, ο Kevin Thelwell και εγώ θα αρχίσουμε να εξετάζουμε το ρόστερ που μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό για τον Cameron ούτε θα υπάρχει σε λίγες βδομάδες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *