Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πλησιάζει στη Liverpool o Salah

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη δεύτερη θερινή προσθήκη της βρίσκεται η Liverpool, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι κοντά σε συμφωνία με τη Roma για την απόκτηση του Mohamed Salah.

Το Sky Italy συγκεκριμένα, αναφέρει ότι οι δύο ομάδες ενδέχεται να συμφωνήσουν περίπου στα 35 εκατομμύρια λίρες για τη μετακίνηση του Αιγύπτιου εξτρέμ, μετά την πρώτη άρνηση των Ρωμαίων σε προσφορά 28 εκατομμυρίων. Σε περίπτωση που το deal αυτό ολοκληρωθεί, τότε θα μιλάμε για ένα ποσό που ισοφαρίζει το ρεκόρ δαπάνης των «Reds», που είχαν δώσει το 2011 για τον Andy Carroll.

Ο Salah, που μέχρι πριν από περίπου ανήκε στην Chelsea, ήταν εξαιρετικός φέτος και πέτυχε 19 τέρματα σε 39 εμφανίσεις. Ο Jurgen Klopp φέρεται να τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και εντός των επόμενων ημερών λογικά θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Αν τελικά ο 24χρονος μετακινηθεί στο Anfield, τότε θα γίνει το δεύτερο φετινό απόκτημα της Liverpool μετά τον νεαρό Dominic Solanke από την Chelsea. Στη συνέχεια, ο Klopp ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *