Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πρότυπο ο Zlatan για τον Rashford

Την επιθυμία να μάθει πολλά πράγματα από τον Zlatan Ibrahimovic εξέφρασε με δηλώσεις του ο Marcus Rashford.

Ο Marcus Rashford αποτελεί τα τελευταία δύο χρόνια το νέο μεγάλο hot prospect της United, με τον Άγγλο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και μόλις στα 19 του χρόνια να είναι διεθνής με την εθνική Αγγλίας.

Ο ίδιος βέβαια γνωρίζει ότι χρειάζεται να δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Βέβαια είναι και τυχερός μιας και φέτος έχει δίπλα του, αν όχι τον καλύτερο επιθετικό, έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του σύγχρονου ποδοσφαίρου, τον Zlatan Ibrahimovic.

Ο Rashford, λοιπόν, θέλει να «ξεζουμίσει» όσο το δυνατό περισσότερο τον Σουηδό σούπερ σταρ και να μάθει δίπλα σε αυτόν όσο το δυνατό περισσότερα πράγματα τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για τη θέση του επιθετικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παίζοντας σαν μοναδικός επιθετικός είναι λίγο διαφορετικό γιατί είσαι μόνος και προφανώς εξαρτάται από τους αμυντικούς που έχεις απέναντι σου και ποιες είναι οι ικανότητες και τα χαρακτηριστικά τους. Αλλά ο Zlatan είναι μία μεγάλη βοήθεια. Μας έχει μιλήσει πολύ για πράγματα που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν και πρέπει να τον ακούς γιατί είναι εκεί, τα έχει περάσει και έχει κερδίσει πολλά τρόπαια και αυτό θέλουμε να κάνουμε όλοι. Είναι σημαντικό που ακούμε και δεχόμαστε τις συμβουλές του».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *