Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στήριξη Guardiola σε Bravo

Την πεποίθηση πως ο Χιλιανός τερματοφύλακας μπορεί να έχει μια επιτυχημένη καριέρα στην Premier League, εξέφρασε ο Ισπανός τεχνικός των «Πολιτών».

Ο Bravo ήρθε το καλοκαίρι από την Barcelona, ως αντικαταστάτης του Joe Hart, με κύριο προσόν του την ικανότητα με την μπάλα στα πόδια. Ωστόσο, έχει δεχτεί πολύ κριτική για άλλους τομείς του παιχνιδιού, καθώς και για ορισμένα κραυγαλέα λάθη που έχει κάνει. Ο Pep Guardiola, παρόλα αυτά, εκτιμά τον παίκτη και πιστεύει πως η αυτοπεποίθησή του θα επανέλθει σύντομα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της City: «Είναι αρκετά ευφυής, είναι αρκετά έμπειρος και ανακηρύχθηκε ένας από τους πέντε καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Έχει εμπειρία στην Ευρώπη, σε όλον τον κόσμο, αλλά και στη Νότια Αμερική, όπου η ένταση των παιχνιδιών είναι τόσο δυνατή. Συνειδητοποίησε αμέσως πως πρέπει να είναι προσεκτικός με τις κοντινές μπαλιές στην περιοχή. Είναι συνειδητοποιημένος. Δεν είναι απαραίτητο να διαβάζεις τις εφημερίδες ή τα σχόλια του προπονητή που λέει: «Πήγαινε εκεί, να είσαι προσεκτικός εδώ, είναι πολύ διαφορετικό». Πρέπει να προσαρμοστεί όπως κάνουν όλοι οι τερματοφύλακες, οι κεντρικοί αμυντικοί, οι ακραίοι και οι επιθετικοί. Ξέρω ανθρώπους που επικεντρώνονται στον Claudio, λέγοντας γιατί εκείνος πρέπει να προσαρμοστεί, ενώ οι άλλοι όχι. Βλέπω πολλούς τερματοφύλακες που είχαν τα ίδια προβλήματα σαν τον Claudio με αυτές τις μπαλιές και το πάλεψαν. Δεν είναι μόνο ο Claudio Bravo, που το κάνει αυτό».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *