Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τα 8 υποψήφια «Σφυριά»

Η West Ham αναζητάει εναγωνίως παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί και μια στοιχηματική εταιρία έχει βγάλει αποδόσεις για 8 υποψήφιους στόχους.

Ο Bilic θέλει κυρίως να αποκτήσει σέντερ φορ μιας και η επιλογή του Simone Zaza κρίθηκε ως απογοητευτική, με τον παίκτη να αποτελεί ήδη παρελθόν.

Όσο για το ποιοι είναι οι υποψήφιοι στόχοι, αυτοί είναι οι εξής: Stewart Downing, Jose Fonte, Michy Batshuayi, Robert Snodgrass, Bojan, Carl Jenkinson, Moussa Dembele και Glen Johnson. Από ότι φαίνεται υπάρχουν παίκτες για όλες τις θέσεις με 3 εξ αυτών να έχουν φορέσει κατά το παρελθόν την φανέλα των «Σφυριών».

Ο παλαιότερος είναι ο έμπειρος δεξιός μπακ Glen Johnson, ο οποίος μάλιστα είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην West Ham. Αγωνίστηκε στην ομάδα το διάστημα 2001-2003, από όπου πήρε μεταγραφή για την Chelsea. Συνολικά αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια προτού αποχωρήσει.

Στην ομάδα έχει αγωνιστεί και ο Stewart Downing, το διάστημα 2013-2015 πριν πάει στην Middlesbrough, στην οποία αγωνίζεται μέχρι σήμερα, ενώ αγωνίστηκε σε 79 αγώνες. Τέλος με τα «Σφυριά» έχει αγωνιστεί και ο Jenkinson, ο οποίος είχε ως δανεικός από την Arsenal το καλοκαίρι του 2014 μέχρι τον Γενάρη του 2016.

Για την περίπτωση του Downing φαβορί μοιάζει η Sunderland με την West Ham να ακολουθεί. Ο πιο εφικτός στόχος για την ομάδα μοιάζει να είναι ο Jenkinson, τον οποίο θα ήθελαν και οι οπαδοί, αλλά αν έρθει θα έρθει ως δανεικός. Μόνο ως δανεικός μπορεί να έρθει και ο Batshuayi προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, κάτι που μοιάζει ανέφικτο στην Chelsea, με τον Diego Costa να είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Όσο για τον Johnson που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να έρθει από τώρα με τον Hughes να μην καίγεται να τον κρατήσει στην Stoke. Από κει και πέρα για τον Fonte αναμένεται να κινηθούν αρκετές ομάδες και θα προτιμήσει όποια τον προσεγγίσει καλύτερα, με τον ίδιο να έχει προτίμηση στην Manchester United. Μάχη αναμένεται να δοθεί και για τον Snodgrass για τον οποίο η West Ham είχε κάνει πρόταση αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών αλλά δεν έγινε αποδεκτή.

Τέλος η πιο δύσκολη στιγμή βάση και των αποδόσεων μοιάζει αυτή του Boyan, ο οποίος αν και δεν έχει καθιερωθεί στην βασική εντεκάδα της Stoke έχει προλάβει να σημειώσει 3 γκολ, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Όπως και να έχει η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη αναμένεται καυτή για την ομάδα του Slaven Bilic, η οποία θέλει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στον δεύτερο γύρο, θυμίζοντας την περσινή ομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *