Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αμφίθυμος ο Klopp

Μοιρασμένα τα συναισθήματα του Jurgen Klopp μετά την χθεσινή ισοπαλία με την Manchester City, η οποία δεν έδωσε την ευκαιρία στη Liverpool να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «Reds», όπως και οι αντίπαλοί τους, έχασαν αρκετές καλές στιγμές να πάρουν τη νίκη, με κυριότερη μια του Adam Lallana προ κενής εστίας, με τον Klοpp ωστόσο να υπερασπίζεται τον παίκτη του.

«Είναι (σ.σ. ο Lallana) ένας από τους καλύτερους -αν όχι ο καλύτερος τεχνικά- παίκτες που έχω δουλέψει. Ήταν άναυδος διότι έχει δουλέψει τόσο σκληρά. Μετά το ματς, ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη και σκέφτηκα «Γιατί;». Τώρα ξέρω γιατί το έκανε αλλά δεν χρειαζόταν, διότι η εμφάνισή του ήταν εξαιρετική», δήλωσε αρχικά ο Klopp, προσθέτοντας:

«Όλοι γύρω μου ήταν ενθουσιασμένοι -όχι στα αποδυτήρια, όπου ένιωθαν περίπου όπως εγώ- για το όμορφο ποδόσφαιρο που παίξαμε, όμως ο Adam δεν κατάφερε να το τελειώσει. Ήταν πολύ έντονο, αμυνθήκαμε καλά. Το πρόβλημα είναι ότι περιμένω πράγματα από την ομάδα και δεν μπορώ να είμαι ενθουσιασμένος μετά από μια ισοπαλία με τη Manchester City, ωστόσο φυσικά και είναι καλό το να παίρνεις και ένα πόντο σε τέτοια παιχνίδια».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *