Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ενοχλημένος ο Klopp με την κλήση Woodburn

Το εντυπωσιακό κατόρθωμα του Ben Woodburn, να λάβει κλήση για την πρώτη ομάδα της Εθνικής Ουαλίας ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προκάλεσε θετική ανταπόκριση στον κόσμο, όχι όμως και στον Jurgen Klopp.

Ο τεχνικός της Liverpool, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την πεποίθηση πως ίσως είναι πολύ νωρίς για τον 17χρονο να αγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο, ενώ έδειξε και την ενόχλησή του για το γεγονός πως δεν ρωτήθηκε πρώτα από τον Chris Coleman.

«Πραγματικά, έμεινα έκπληκτος από την είδηση αυτή. Δεν ξέρω πόσο φυσιολογικό είναι. Δεν πρόκειται περί κριτικής, αλλά συνήθως για να καλέσεις έναν 17χρονο παίκτη στην Εθνική, φαντάζομαι πως πρώτα πρέπει να καλέσεις εμένα. Δεν είμαι σίγουρος αν ο Coleman τον γνωρίζει καλά, δεν τον έχει πάρει στην ομάδα μέχρι στιγμής. Αν πιστεύω ότι θα έπρεπε ο Woodburn να κληθεί από τώρα; Πιθανότατα όχι», σημείωσε στις δηλώσεις του ο Klopp.

Να σημειωθεί πως ο λόγος που ο νεαρός Woodburn κλήθηκε από τόσο νωρίς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουαλίας είναι πιθανότατα για να κλείσει έτσι οριστικά η «πόρτα» για την Εθνική Αγγλίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *