Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

West Brom-Huddersfield (preview)

West Brom-Huddersfield (preview)

Ο Άλαν Πάρντιου παλεύει για να κρατήσει τηn West Brom στην κατηγορία αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να τα καταφέρνει. Οι Baggies προέρχονται από 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα σε όλες τις διοργανώσεις και μοιραία βρίσκονται στο βυθό της βαθμολογίας.

Όντας ήδη στο -7 βαθμούς από την σημερινή τους αντίπαλο την Χάντερσφιλντ -που είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη- η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Baggies.
Μην ξεχνάμε πως έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα 25 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην Premier League και είναι λογικό να υπάρχει πίεση στην ομάδα όπως και στον Πάντριου που αριθμεί μια νίκη στα 13 ματς που έχει αναλάβει την ομάδα.

Ειδικά μετά τα πρόσφατα προβλήματα που προέκυψαν στο προπονητικό κέντρο της Βαρκελώνης και τα κρούσματα απειθαρχίας από τέσσερις παίκτες οι οποίοι παραβίασαν το ωράριο η ομάδα χρειάζεται αντίδραση.
Ο Πάρντιου γνωρίζει πως στην παρούσα φάση χρειάζεται τις υπηρεσίες των :Τζόνι Έβανς, Γκάρεθ Μπάρι, Τζέικ Λίβερμορ και Μπόαζ Μίχιλ και μάλλον θα τους δώσει συγχωροχάρτι με τον πρώτο μάλιστα να φορά και το περιβραχιόνιο.

Αναμένεται να λείψει και από αυτό το ματς ο Ντάνιελ Στάριτζ αλλά στον αντίποδα οι: Τσαντλί – Τζέιμς Μόρισον, Κιέραν Γκίμπς και Τζέικ Λίβερμορ είναι εκ νέου διαθέσιμοι.

Η Χάντερσφιλντ είναι έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ προέρχεται από αποκλεισμό στο FA Cup , με “θύτη” την Μάντσεστερ.Γ (2-0) ,αλλά έτσι και αλλιώς η παραμονή στα σαλόνια της Premier League ήταν και παραμένει ο πρωταρχικός της στόχος για φέτος.

Απέναντι στους “Κόκκινους Διαβόλους” δεν έπαιξε ο Αυστραλός μέσος Άαρον Μούι , κυρίως για προληπτικούς λόγους, ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσει στην 11άδα του σημερινού αγώνα.

Από εκεί και πέρα σίγουρες θεωρούνται και οι συμμετοχές των: Μίκαελ Χέφελε – Άλεξ Πρίτσαρντ αφού ο πρώτος πρώτος ανάρρωσε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ο δεύτερος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο FA Cup.
Τώρα και οι δύο αναμένεται να είναι στην αποστολή των φιλοξενούμενων.

Τα Terrie μετράνε μόλις δυο 2ιπλά φέτος σε 13 “εξορμήσεις” τους στο πρωτάθλημα ενώ το πρόσφατο θριαμβευτικό 4-1 επί της Μπόρνμουθ έβαλε “φρένο” στα 8 διαδοχικά ματς δίχως νίκη που είχαν προηγηθεί εκ των οποίων μάλιστα οι πέντε ήταν πρόσφατες και σερί ήττες.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Χάντερσφιλντ (μεταξύ των οποίων κι η πιο πρόσφατη, 1-0 τον Νοέμβριο), δύο για τη Γουέστ Μπρομ και μία ισοπαλία στις 6 τελευταίες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Bet πρόταση θα δείτε εδώ

πηγή: betweekend.gr

West Brom-Huddersfield (preview)

West Brom-Huddersfield (preview)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *