Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Watford-Everton (preview)

Watford-Everton (preview)

Στο Vicarage Road η Watford του νεοφερμένου Ισπανού Γκράθια καλείται απόψε να αποδείξει πως το πρόσφατο εκκωφαντικό 4-1 επί των πρωταθλητών της Τσέλσι δεν ήταν απλά μια… φωτοβολίδα απέναντι στην Everton του Σαμ Άλαρντάις η οποία μακριά από το Goodison Park απλά …χάνεται και μοιραία χάνει.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρίσκονται στην 11η θέση αλλά αυτό δεν τους εξασφαλίζει και την κατηγορία αφού στην παρούσα φάση η διαφορά τους με τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού είναι μόλις στο +4.

Με τον Χάβι Γκράθια στον πάγκο της έχει πανηγυρίσει μια πολύ special νίκη απέναντι στους εν δυνάμει πρωταθλητές Αγγλίας και μάλιστα με το εμφατικό 4-1.

Αυτή ωστόσο είναι και η μοναδική νίκη για τον νεοφερμένο Ισπανό τεχνικό ο οποίος έχει επίσης μια ισοπαλία ( Στόουκ 0-0) και μια ήττα ( Γουέστ Χαμ 2-0) στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει κάτσει στον πάγκο.
Πάντως μπροστά στο κοινό τους οι “σφήγκες” αριθμούν τρεις νίκες στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις κάτι που σημαίνει πως έχουν αρχίσει να εκμεταλλεύονται κάπως τον παράγοντα έδρα.

Το καλό νέο για τον Γκράθια είναι πως με το κενό αυτό που δημιουργήθηκε λόγω της αγωνιστικής του FA Cup το περασμένο Σ/Κ δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος σε κάποιους παίκτες του να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση , όπως είναι οι: Χιούζ, Γκόμες, Κίκο αλλά και ο Μπρίτος , από το έτσι και αλλιώς γεμάτο “απουσιολόγιο” που έχει και αυτή την αγωνιστική ο 47χρονος Ισπανός τεχνικός.

Τα “ζαχαρωτά” προέρχονται από το 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας που τους έδωσε μια ώθηση στην βαθμολογία και “έχτισε” και την ψυχολογία τους μετά την συντριβή που είχε γνωρίσει στο Emirates από την Άρσεναλ αλλά η αλήθεια είναι πως και επί ημερών Big Sam στον πάγκο της η Έβερτον εξακολουθεί να έχει μεγάλα προβλήματα στα παιχνίδια της μακριά από το Goodison Park.

Πιο συγκεκριμένα ήδη προέρχεται από 4 διαδοχικές εκτός έδρα ήττες με 3-13 τέρματα έχοντας ωστόσο και ένα ισχυρό άλλοθι αφού τα 3/4 αυτά παιχνίδια τους ήταν απέναντι σε Λίβερπουλ, Τότεναμ και Άρσεναλ.
Ωστόσο δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως η Έβερτον αριθμεί μόλις ένα 2ιπλό σε 21 εκτός έδρας Premier League παιχνίδια τους.

Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν στις υπηρεσίες του Γάλλου κεντρικού αμυντικού Μανγκαλά, του αρχηγού Μπέινς, του Τζέιμς ΜακΚάρθι αλλά και του Στεκέλενμπουργκ ενώ από τεστ θα περάσουν πριν από την σέντρα οι: Τζαγκιέλκα, Ιντρίσα Γκεγιέ.

Προϊστορία: Η Έβερτον μπορεί να πηγαίνει στο Λονδίνο με κάκιστη πρόσφατη φόρμα εκτός έδρας αλλά έχει πολύ καλή παράδοση απέναντι στις “σφήγκες” ούσα 9/10 αήττητη απέναντι τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Bet πρόταση θα δείτε εδώ

πηγή: betweekend.gr

Watford-Everton (preview)

Watford-Everton (preview)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *