Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Fulham-Sheffield United (preview)

Fulham-Sheffield United (preview)

Στο Craven Cottage η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας η Fulham του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς καλείται να πετύχει απόψε το Hat Trick σε νίκες έχοντας τούτη την φορά απέναντι της την πάντα επικίνδυνη Sheffield United για να ισχυροποιήσει την παρουσία της στην 4η θέση και να βάλει πλώρη και για πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Οι Λονδρέζοι τρέχουν ήδη ένα αήττητο σερί σε 13 παιχνίδια τους στην κατηγορία εκ των οποίων το βασικό στοιχείο είναι οι δέκα νίκες που αριθμούν σε αυτά τα ματς τους οποίους έχουν φέρει στην 4η θέση του πίνακα.

Ειδικά μέσα στο 2018 η συγκομιδή τους είναι εντυπωσιακή αφού μετράνε 26 πόντους που μεταφράζονται σε 10 νίκες- 8 ισοπαλίες και μόλις δυο ήττες έχοντας ήδη +4 βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία.
“Παίκτης- αποκάλυψη” για τους γηπεδούχους είναι ο 17χρονος Rookie Ράιαν Σέσενιον ο οποίος έχει σκοράρει 14 γκολ σε 35 παιχνίδια και σίγουρα έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Premier League.

Οι “Λεπίδες” στα τελευταία 7 παιχνίδια τους έχουν ανάμικτα αποτελέσματα και βασικά εναλλάσσονται σε νίκες και σε ήττες αριθμώντας 3-0-4 αλλά την περασμένη αγωνιστική έφυγαν με σπουδαίο 2ιπλο από το Ρέντινγκ με 3-1 και τον 32χρονο Μπίλι Σάρπ να σκοράρει δυο γκολ και να φτάνει τα 12 φέτος στο λογαριασμό του βάζοντας παράλληλα πλώρη για να φτάσει τα 30 (!) περσινά αν και είναι κομμάτι δύσκολο.

Η ομάδα του Κρις Γουίλντερ ενδεχομένως να είχε καλύτερη τύχη και μοίρα εάν μπορούσε να κρατήσει πιο εύκολα Clean Sweet στα παιχνίδια της μακριά από το Brammal Lane.

Μην ξεχνάμε πως έχει κρατήσει μηδέν παθητικό μόλις σε ένα από τα 17 φετινά της παιχνίδια εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις αλλά μετράει και 7 εκτός έδρας νίκες σε σύνολο 17 “εξορμήσεων”.

Προϊστορία: Η Φούλαμ μετράει 5 διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Σέφιλντ. Γ έχοντας μάλιστα κρατήσει το μηδέν στα τρία τελευταία.

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Bet πρόταση θα δείτε εδώ

πηγή: betweekend.gr

Fulham-Sheffield United (preview)

Fulham-Sheffield United (preview)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *