Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Norwich-Nottingham Forest (preview)

Norwich-Nottingham Forest (preview)

Στο Carrow Road η Norwich υποδέχεται την Nottingham Forest με τα “καναρίνια” να επιζητούν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τις τέσσερις σερί ισοπαλίες που “τρέχουν” στο πρωτάθλημα στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν εκ νέου την πρώτη 10άδα.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν φέρει πέντε διαδοχικές ισοπαλίες από τον Φεβρουάριο του 1994 στα πρώτα χρόνια ίδρυσης της Premier League αλλά έτσι και αλλιώς το ζητούμενο απόψε για τον Γερμανό τεχνικό Φάρκ είναι η επιστροφή στα “τρίποντα” έτσι ώστε να πλησιάσουν εκ νέου την πρώτη 10άδα.

Ωστόσο μπορεί η Νόριτς να αριθμεί έξι ματς αήττητη στην κατηγορία και αντίστοιχα μόλις μια ήττα ( Σέφιλντ.Γ 2-1) στα 11 τελευταία αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε πως φέτος μπροστά στο κοινό τους έχουν κερδίσει μόλις τρία (3) παιχνίδια στα 15 σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας 4 ήττες αλλά και 8 ισοπαλίες.

Σημαντική θεωρείται και είναι η επιστροφή του Ελβετού κεντρικού αμυντικού Τιμ Κλόσε με τον Φάρκ να ετοιμάζεται να παρατάξει απόψε το “3-5-2” έχοντας ως επιθετικό δίδυμο τους: Ολιβέιρα- Ντένις Σρμπένι και τον Μάντισον σε ρόλο “10αριου” πίσω τους.

Οι ρεντς του Καράνκα με τους: Τζόε Λόλεϊ- Μάτι Κας να σκοράρουν για 2η συνεχόμενη αγωνιστική επικράτησαν της Μπέρμπιγχαμ με 2-1 και έτσι έφτασαν σε back to back νίκες αφού είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 5-2 μέσα στο Loftus Road επί της ΚΠΡ που τους ώθησε στην 15η θέση του πίνακα.

Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές από τον 44χρονο Καράνκα στο αρχικό του σχήμα απόψε με τον Αμερικανό αμυντικό Λιχάϊ να επιστρέφει στην 11άδα , αντί του Νταρίκουα, στο δεξί άκρο των μετόπισθεν ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε εάν κάποιους από τους τρεις Έλληνες ( Βέλλιος, Μπουχαλάκης, Καπίνο) θα πάρει τούτη την φορά χρόνο συμμετοχής.

Μοναδικός απόντας θα είναι ο Κρίς Κόεν ενώ στον αντίποδα διαθέσιμος είναι ξανά ο 34χρονος Ιρλανδός επιθετικός Ντάριλ Μέρφι.

Προϊστορία: Η Νόριτς έχει κερδίσει τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ εκ των οποίων το αντίστοιχο περσινό ήταν το εμφατικό 5-1 που παραμένει η μεγαλύτερη σε σκορ νίκη της απέναντι στους ρεντς από το μακρινό 1936. Μάλιστα, τα “καναρίνια” έχουν κερδίσει από το ημίχρονο την Νότιγχαμ Φόρεστ στα τρία πιο πρόσφατα εντός έδρας μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 4 τελευταία έχουν λήξει όλα με πολλά τέρματα.

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Bet πρόταση θα δείτε εδώ

πηγή: betweekend.gr

Norwich-Nottingham Forest (preview)

Norwich-Nottingham Forest (preview)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *