Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

West Brom-Leicester City (preview & bet)

West Brom-Leicester City (preview & bet)

Ζήτημα ζωής και θανάτου -όπως και όλα τα επόμενα- το παιχνίδι του Σαββάτου για την ουραγό της βαθμολογίας West Brom η οποία θέλει πάση θυσία νίκη κόντρα στη Leicester City προκειμένου να διεκδικήσει ως το τέλος τις πιθανότητες παραμονής της στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έχει συμπληρώσει πλέον πέντε αγωνιστικές δίχως να πάρει ούτε ένα βαθμό στο πρωτάθλημα και η θέση της ολοένα και επιδεινώνεται καθώς απομακρύνεται από τις θέσεις της σωτηρίας.

Πέντε συνεχόμενες ήττες από Σίτι, Σαουθάμπτον, Τσέλσι, Χάντερσφιλντ και Γουότφορντ έχουν οδηγήσει τους «Baggies» οκτώ βαθμούς κάτω από την 17η θέση και στο εξής κάθε παιχνίδι ισοδυναμεί με τελικό για εκείνους.
Βασικό τους μειονέκτημα αποτελεί η αναποτελεσματική τους επίθεση, καθώς μετρούν μόλις 22 γκολ σε 29 αναμετρήσεις, δηλαδή 0,75 γκολ ανά αγώνα.

Ο ασπρομάλλης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις τραυματίες και πιο συγκεκριμένα στους: Τσάντλι, Μόρισον, Στάριτζ, Ρόμπσον-Κανού ενώ αμφίβολος είναι και ο Γκάρεθ Μπάρι αλλά και ο Τζόνι Έβανς λόγω ίωσης.

H Λέστερ παρουσιάζει σταθερή απόδοση το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από το «Big-6» και την Μπέρνλι αλλά δεν έχει πάρει νίκη στην κατηγορία από τις 20 Ιανουαρίου.
Στα τελευταία δύο ματς έχει παραχωρήσει ισάριθμες ισοπαλίες με 1-1 απέναντι σε Μπόρνμουθ και Στόουκ εντός έδρας.

Μάλιστα την περασμένη αγωνιστική απέναντι στα «κεράσια» ο Μαχρέζ γλίτωσε την ομάδα του Κλοντ Πιέλ κυριολεκτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο σκοράροντας με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ.

Συνήθως η Λέστερ έχει την κατοχή της μπάλας, ιδίως απέναντι στις πιο αδύναμες ομάδες, όμως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων αφού συχνά δεν καταφέρνει να αξιοποιεί τις πολλές ευκαιρίες για γκολ που δημιουργεί και εξαρτάται από τα “φεγγάρια” του Τζέιμι Βάρντι.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι «Αλεπούδες» θα έχουν σχεδόν απαρτία, με μοναδικό απόντα τον Γκανέζο Αμάρτεϊ και ερωτηματικό τη συμμετοχή του Ιάπωνα Οκαζάκι ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα στο γόνατο.

Προϊστορία: Στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις των δύο ομάδων ένα μικρό προβάδισμα έχει η Λέστερ η οποία μετρά τρεις νίκες έναντι δύο της Μπρόμιτς. Άλλες δύο ακόμη αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλες συμπεριλαμβανομένης και της φετινής στην έδρα της Λέστερ με 1-1 στον πρώτο γύρο. Ωστόσο μέσα στο Hawthorns έχει κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα και στις τρεις πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” της για την Premier League.

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Bet πρόταση θα δείτε εδώ

πηγή: betweekend.gr

West Brom-Leicester City (preview & bet)

West Brom-Leicester City (preview & bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *