Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Bournemouth-Crystal Palace (preview & bet)

Bournemouth-Crystal Palace (preview & bet)

Στο Vitality Stadium η φορμαρισμένη Bournemouth η οποία βρίσκεται πλέον στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας φιλοξενεί την ποιοτική αλλά ξανά πιεσμένη Crystal Palace που είναι και πάλι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα “κεράσια” ετοιμάζονται για ακόμη μια πειστική σαιζόν στα μεγάλα σαλόνια αφού με συνολικό ρεκόρ: 9-10-13 και τους 37 βαθμούς που έχουν ως συγκομιδή έχουν πιάσει την 10η θέση και απλά περιμένουν με μια πιθανή νίκη τους επί της Πάλας το Σάββατο το απόγευμα να φτάσουν τον …μαγικό αριθμό 40 που θα σφραγίσει και μαθηματικά την πρόωρη παραμονή τους στην κατηγορία.
Την περασμένη αγωνιστική με το 4ο φετινό γκολ του βετεράνου επιθετικού Ντεφό ( ο 35χρονος έφτασε τα 15 γκολ στην καριέρα του στην κατηγορία από το 90λεπτο και μετά και δεν έκρυψε την επιθυμία του να κληθεί εκ νέου στην εθνική Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας) στα χασομέρια “έσωσαν” τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στην Γουότφορντ εκτός έδρας και έτσι έφτασαν πλέον τις τρεις νίκες, τις τρεις ισοπαλίες και τις δυο ήττες στα τελευταία οχτώ παιχνίδια τους.
Ειδικότερα μέσα στην έδρα τους μετράνε 4-1-1 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Η Πάλας εκεί που έδειχνε να… ισιώνει μετά το καταστροφικό της ξεκίνημα στην σαιζόν , μέτρησε 7/7 σε ήττες στην εκκίνηση του φετινού “μαραθωνίου”, με την έλευση του Ρόι Χόνγκτσον στον πάγκο της, τις τελευταίες εβδομάδες επέστρεψε στα σερί αρνητικά αποτελέσματα και έτσι βρίσκεται εκ νέου στο χείλος του γκρεμού.
Οι “Αετοί του Λονδίνου” την περασμένη αγωνιστική έχασαν με ανατροπή από την Λίβερπουλ (2-1) μπροστά στο κοινό τους πέφτοντας και εκείνοι στον… έρωτα του Μοχάμεντ Σαλάχ.
Αυτή ήταν η 6η ήττα τους στα τελευταία εφτά παιχνίδια τους στην κατηγορία με αποτέλεσμα να βρίσκονται πλέον μόλις στο + 2 από την επικίνδυνη ζώνη.
Μάλιστα στα παιχνίδια τους μακριά από το Selhurst Park η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη αφού είναι χαρακτηριστικό πως μετράνε μόλις ένα 2ιπλό στις έξι πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” τους εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ήττες.
Επιπλέον απέναντι σε ομάδες που είναι στην πρώτη 10άδα του βαθμολογικού πίνακα ο απολογισμός τους είναι οχτώ ήττες σε εννέα ταξίδια τους.
Ο 70χρονος τεχνικός παράλληλα “πονοκεφαλιάζει” για τις λιγοστές επιλογές που έχει στην επίθεση αφού είναι χαρακτηριστικό πως εκτός από τον Μπεντέκε ( 2 γκολ σε 26 συμμετοχές) δεν έχει διαθέσιμο υγιή άλλο “καθαρόαιμο” φορ.

Προϊστορία: 2-3-1 υπέρ της Πάλας η οποία το αντίστοιχο περσινό που είχε διεξαχθεί την τελευταία ημέρα του Γενάρη είχε λήξει με 2-0 υπέρ της.

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Bet πρόταση θα δείτε εδώ

πηγή: betweekend.gr

Bournemouth-Crystal Palace (preview & bet)

Bournemouth-Crystal Palace (preview & bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *