Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Burnley-Leicester City (preview & bet)

Burnley-Leicester City (preview & bet)

Στο Turf Moor η Burnley υποδέχεται την Leicester City και ποντάρει στην πολύ καλή της φόρμα για να φτάσει απέναντι στις “Αλεπούδες” στην 5η συνεχόμενη νίκη της στην κατηγορία και να εδραιωθεί για τα καλά στην 7η προνομιούχο θέση που θα δώσει και το τελευταίο εισιτήριο για την Ευρώπη εάν η Σάουθαμπτον δεν κερδίσει το FA Cup.

Οι Clarets έχουν μπει σε τροχιά Ευρώπης και αυτό το επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ανοιχτά και δημόσια σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας Σον Ντάις μετά την πρόσφατη εκτός έδρας νίκη τους με 2-1 στο Vicarage Road επί της Γουότφορντ.
“Οδεύουμε στο φινάλε της σαιζόν και έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή μας στην κατηγορία πλέον χαιρόμαστε το παιχνίδι και αυτό βγαίνει και στο γρασίδι. Μπορώ να πω πλέον πως με τις εμφανίσεις μας έχουμε το δικαίωμα να σκεφτόμαστε για Ευρώπη.” τόνισε χαρακτηριστικά ο 46χρονος τεχνικός.
Επιπλέον η Μπέρνλι με το πρόσφατο 2ιπλό που πέτυχε απέναντι στις “σφήγκες” έφτασε τις εφτά φετινές εκτός έδρας που είναι και οι περισσότερες για τον σύλλογο σε επίπεδο Premier League με το ρεκόρ της ωστόσο να είναι εννέα από την σαιζόν 1965/66.
Σε τρομερή κατάσταση ο διεθνής και οσονούπω Μουντιαλικός Νικ Πόπ κάτω από τα δοκάρια της ομάδας ενώ την ίδια ώρα οι: Σαμ Βόουκς, Κρις Γούντ και ο Άσλεϊ Μπάρνς έχουν αναλάβει το σκοράρισμα.
Οι: Ρόμπι Μπράντι, Τζόναθαν Γουόλτερς, Στίβεν Ντεφούρ, Μπεν Μι παραμένουν εκτός δράσης για τους γηπεδούχους με τον Ντάις να ετοιμάζει και πάλι το κλασικό “4-4-2” με τους: Μπάρνς- Γουντ ως επιθετικό δίδυμο.

Η Λέστερ παίζει τα ρέστα της απέναντι στην Μπέρνλι αφού εάν χάσει το συγκεκριμένο ματς θα δει την αντίπαλο της να ανοίγει την ψαλίδα της διαφοράς τους στο +9 βάζοντας τελεία σε όποια όνειρα κάνει για να παίξει και του χρόνου στην Ευρώπη.
Το 4ο συνεχόμενο γκολ και 16ο συνολικά στο πρωτάθλημα του Τζέιμι Βάρντι τούτη την φορά δεν έφτανε και έτσι η ομάδα του Κλοντ Πιέλ έχασε εντός έδρας από την Νιουκάστλ με 2-1 πετώντας στα… σκουπίδια τα δυο διαδοχικά 2ιπλά που είχε πετύχει νωρίτερα απέναντι σε Γουέστ Μπρόμιτς και Μπράιτον.
Μάλιστα αυτές οι δυο νίκες είναι οι μοναδικές που έχουν καταγράψει οι πρωταθλητές του 2016 στα οχτώ τελευταία τους παιχνίδια στην κατηγορία γεγονός που φανερώνει πως δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι.
Την ίδια ώρα οι τραυματισμοί των: Μάτι Τζέιμς, Βιθέντε Ιμπόρα και του Ντανιέλ Αμαρτέι όπως και η τιμωρία του Ν΄Ντιντί έχει αφήσει τον Γάλλο τεχνικό με λιγοστές λύσεις στην μεσαία γραμμή.

Προϊστορία: Η Λέστερ είναι αήττητη στα 10/11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Μπέρνλι σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Bet πρόταση θα δείτε εδώ

πηγή: betweekend.gr

Burnley-Leicester City (preview & bet)

Burnley-Leicester City (preview & bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *