Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

England-Spain (preview & bet)

England-Spain (preview & bet)

Στο Wembley έρχονται αντιμέτωπες η England με την Spain σε διαφορετικό momentum αφού από την μια πλευρά τα “Τρία Λιοντάρια” του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έφτασαν μέχρι και τα ημιτελικά στο πρόσφατο Μουντιάλ ενώ οι Ίβηρες αποκλείστηκαν στα πέναλτι από την Ρωσία στους “16” με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο τους τον Φερνάντο Ιέρο.

Οι Άγγλοι ονειρεύτηκαν εποχές 1966 στο πρόσφατο Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας μοναχά πως τούτη την φορά -συγκριτικά με τις προηγούμενες – έφτασαν μέχρι και τα ημιτελικά όπου τους απέκλεισαν οι Κροάτες στην παράταση.

Ωστόσο παρά την πίκρα τους στο φινάλε όλοι οι φίλαθλοι στο Νησί τους αποθέωσαν για την προσπάθεια με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τονίζει πως αυτοί οι νεαροί διεθνείς έχουν όλες τις προδιαγραφές για να κάνουν μια ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στο άμεσο μέλλον.

Συγκριτικά με τους 23 που ταξίδεψαν στα γήπεδα της Ρωσίας ο Βάρντι και ο Κέιχιλ αποσύρθηκαν από το εθνόσημο ενώ οι: Στέρλινγκ- Λαλάνα είναι τραυματίες και ως εκ τούτου έμειναν εκτός αποστολής.
Νέα πρόσωπα είναι ο αμυντικός της Man Utd Λουκ Σο, ο -επίσης- αμυντικός της Λίβερπουλ Τζο Γκόμεζ και ο τερματοφύλακας της Φούλαμ Μάρκους Μπετινέλι.

Άλλο ένα θέμα που έχει προκύψει και προβληματίζει τους ιθύνοντες στο επιτελείο της εθνικής Αγγλίας είναι το γεγονός πως φέτος έχουν αγωνιστεί μόλις το 30% των 7.200 λεπτών από τους αγώνες της φετινής Premier League οι εν ενεργεία Άγγλοι διεθνείς.

Οι Φούριας Ρόχας απογοήτευσαν στο Μουντιάλ του καλοκαιριού αφού αποκλείστηκαν στην φάση των “16” από την διοργανώτρια Ρωσία στην διαδικασία των πέναλτι.

Η αλήθεια είναι πως όσο άδοξος και να ήταν αυτός ο αποκλεισμός εάν εξαιρέσουμε το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Πορτογαλία (3-3) το οποίο δεν πήραν εξαιτίας του Κριστιάνο Ρονάλντο στα υπόλοιπα ματς , με Ιράν (1-0) και Μαρόκο (2-2) αλλά και απέναντι στους Ρώσους αρκέστηκαν σε μια φλύαρη υπεροχή και τίποτα περισσότερο.

Υπάρχει ένα ισχυρό άλλοθι αφού στον πάγκο τους είχαν έναν τεχνικό διευθυντή , τον Ιέρο , και όχι έναν κανονικό προπονητή μετά την αιφνίδια απόλυση του Λοπετέγι δυο 24ωρα πριν από την έναρξη της διοργάνωσης και μένει να δούμε εάν ο νεοφερμένος Λούις Ενρίκε θα καταφέρει να αλλάξει τα πράγματα αρχής γενομένου από την αποψινή τους πρεμιέρα στην εν λόγω διοργάνωση.

Εκτός -για λόγους τακτικής – έμεινε ο Ζόρντι Αλάμπα της Μπαρτσελόνα ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Ντιέγκο Κόστα ως εκ τούτου στο “9” επιστρέφει ο Μοράτα της Τσέλσι.
Οι: Πικέ- Ινιέστα και ο Νταβίδ Σίλβα αποσύρθηκαν από το εθνόσημο και βέβαια είναι τα μεγάλα κενά τα οποία θα κληθεί άμεσα να καλύψει ο Λούις Ενρίκε.

Λογικά θα δούμε το κλασικό “4-3-3” με επιθετική τριπλέτα τους: Ασένσιο- Μοράτα και Ίσκο.

Προϊστορία: Οι δυο τους έρχονται αντιμέτωπες για 24η φορά με τους Εγγλέζους να μετράνε 12 νίκες και τους Ισπανούς 9 αλλά στα τελευταία έξι οι Φούριας Ρόχας μετράνε τέσσερις νίκες.

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Bet πρόταση θα δείτε εδώ

πηγή: betweekend.gr

England-Spain (preview & bet)

England-Spain (preview & bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *