Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Southampton – Arsenal (preview and bet)

Southampton-Arsenal (preview & bet)

Στο Southampton οι “Άγιοι” λίγα 24ωρα μετά την νίκη-πρόκριση επί της Arsenal για το FA Cup φιλοξενούν εκ νέου τους “κανονιέρηδες” τούτη την φορά για το πρωτάθλημα.
Χαρακτηριστικό σε αυτό το ζευγάρι είναι το γεγονός πως ήδη την τρέχουσα σαιζόν έχουν αναμετρηθεί δυο φορές και συνολικά σε αυτά τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν επιτευχθεί μόλις τρία γκολ.

 

Οι γηπεδούχοι χάρη σε ένα αυτογκόλ του Γκάμπριελ “λύγισαν” την Άρσεναλ με 1-0 το Σάββατο το μεσημέρι και προκρίθηκαν στον 5ο γύρο του θεσμού αλλά στο πρωτάθλημα εάν εξαιρέσουμε το εμφατικό 1-0 επί της περσινής πρωταθλήτριας Λίβερπουλ δεν έχουν πετύχει κάποια άλλη νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.
Η ομάδα του Ραλφ Χάσενχουλτ – ενδεικτικό της πολύ καλής δουλειάς που κάνει ο Αυστριακός τεχνικός είναι πως συζητήθηκε το όνομα του στην Τσέλσι μετά την αποχώρηση του Λάμπαρτ- έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα αφού είναι χαρακτηριστικό πως ενώ στην εκκίνηση είχε πετύχει γκολ και στα 12 συνεχόμενα παιχνίδια της στην κατηγορία πλέον έχουν αποτύχει να βρούνε δίχτυα στα 4/5 τελευταία.

 

Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτά τα ματς στα μετόπισθεν.
Η ήττα- αποκλεισμός από την Σάουθαμπτον το Σάββατο το μεσημέρι ήταν η πρώτη μετά από εφτά αγωνιστικές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ δέχτηκαν τέρμα για πρώτη φορά μετά από 8 ώρες και 28 λεπτά.
Για την ακρίβεια δεν δέχτηκαν γκολ από αντίπαλο αλλά από δικό τους παίκτη αφού ήταν αυτογκόλ του Γκάμπριελ.
Στο πρωτάθλημα τώρα θα επιδιώξουν να κρατήσουν μηδέν παθητικό σε πέντε σερί παιχνίδια για 1η φορά από το 2006 ενώ είναι επίσης χαρακτηριστικό πως μόνο η Άστον Βίλα και η Μ.Σίτι έχουν δεχτεί λιγότερα γκολ από ότι η Άρσεναλ ( 8) στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια τους.
Την ίδια ώρα τα 23 γκολ που έχουν σημειώσει σε 19 ματς είναι η χειρότερη συγκομιδή από την σαιζόν 1998/99 στην κατηγορία.
Εκτός οι λαβωμένοι: Πάμπλο Μόρι – Θεμπάγιος αλλά και ο Ομπαμεγιάνγκ – με άδεια επ αόριστον – λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

 

Προϊστορία: Μόλις μια νίκη στα 10 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια στην Premier League αριθμεί η Σάουθαμπτον απέναντι στην Άρσεναλ ανεξαρτήτου έδρας.

* Αρκετά ισορροπημένο ματς. Με βάση την φόρμα αλλά και τους αριθμούς θα αγοράσω σε combo το Χ2 και το Under 3,5 αφού θεωρώ πως με πιο ανταγωνιστική 11άδα η ομάδα του Αρτέτα δύσκολα θα χάσει απέναντι σε μια Σαουθάμπτον που παραμένει με πολλές και σημαντικές απουσίες σε ένα ματς που λογικά θα έχει λίγα τέρματα με βάση το φετινό στιλ των δυο ομάδων αλλά και την πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 + Under 3,5

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

πηγή: betweekend.gr

Southampton-Arsenal (preview & bet)

Southampton – Arsenal (preview and bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *