Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Everton – Manchester City (preview and bet)

Everton-Manchester City (preview & bet)

Στο Goodison Park η Everton υποδέχεται την πρωτοπόρο Manchester City η οποία καλπάζει πλέον προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος αφού καμία από τις ομάδες που την καταδιώκει δεν μπορεί ή δεν αντέχει να την πλησιάσει στην κορυφή.

 

Τα “ζαχαρωτά” κινδυνεύουν να χάσουν απόψε για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2016 σε 3ο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας στην κατηγορία μετά και την πρόσφατη ήττα τους με 2-0 από την εκ των ουραγών Φούλαμ.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 1ου σκόρερ της ομάδας Κάλβερτ Λούιν ( 20/13) για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι αλλά στον αντίποδα οι: Χάμες- Πίκφορντ θα αγωνιστούν κανονικά.

 

Οι “πολίτες” εάν κερδίσουν και απόψε θα γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Premier League που θα έχουν ξεκινήσει με 10 διαδοχικές νίκες στην αρχή του έτους ημερολογιακά.

Συνάμα σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουν διευρύνει και το συνολικό ρεκόρ τους στα 16 νικηφόρα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Για την ακρίβεια είναι αήττητοι σε σύνολο 23 αγώνων παντού αφού η τελευταία ομάδα που τους κέρδισε ήταν η Τότεναμ με 2-0 στα μέσα Νοεμβρίου.

Την ίδια ώρα αξίζει να αναφέρουμε πως έχουν δεχτεί μόλις 6 γκολ σε αυτά τα 23 παιχνίδια τους.
Αμφίβολος είναι ο 1ος σκόρερ της κατηγορίας μέσα στο 2021 που δεν είναι άλλος από τον Γκιντογκάν με 9 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις!

 

Προϊστορία: Η Έβερτον έχει χάσει σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια της απέναντι στην Μ.Σίτι κάτι που αποτελεί το χειρότερο ρεκόρ στην 121η ιστορία της. Μάλιστα έχει κερδίσει και στις τρεις πιο πρόσφατες εξορμήσεις της στο Goodison Park με τέρματα: 8-2.

* Το 2ιπλο σε combo με το Over 2,5 στο διαδίκτυο το βλέπω στο 2.00 και θα είναι η επιλογή μου εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

πηγή: betweekend.gr

Everton-Manchester City (preview & bet)

Everton – Manchester City (preview and bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *