Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Brentford v West Ham Utd (Premier League preview & bet)

Η Brentford και η West Ham Utd προέρχονται αμφότερες από μεγάλες επιτυχίες σε Λονδρέζικα ντέρμπι αφού οι “μέλισσες” έφυγαν με σπουδαίο 2ιπλο από το Stamford Bridge επί της Τσέλσι με 0-2 για το πρωτάθλημα ενώ τα “σφυριά” από την πλευρά τους επικράτησαν και απέκλεισαν την Άρσεναλ με 3-1 εντός για το Carabao Cup.

Οι γηπεδούχοι λοιπόν με τέρματα των: Πίνοκ- Εμπουεμό έφυγαν με το 2ιπλο από το Bridge το περασμένο Σαββατοκύριακο και έγιναν η πρώτη ομάδα που αριθμεί 3/3 σε νίκες μέσα στην έδρα της Τσέλσι.

Αν προσθέσουμε και την νίκη που πέτυχαν την περασμένη αγωνιστική επί της Μπέρνλι θα διαπιστώσουμε πως μετράνε back to back νίκες με μηδέν παθητικό για πρώτη φορά από την εκκίνηση της σεζόν στο πρωτάθλημα κάτι που σημαίνει πως πηγαίνουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αν άλλωστε επικρατήσουν της Γουέστ Χαμ θα ισοφαρίσουν το ρεκόρ συλλόγου με 3/3 νίκες από την περσινή σεζόν όταν και τα “σφυριά” ήταν ένα από τα θύματα τους.

Η Γουέστ Χαμ επιφύλασσε μια δυσάρεστη εμπειρία στην επιστροφή του Ράις για πρώτη φορά ως αντίπαλος κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες επικράτησε με 3-1 της Άρσεναλ , των εφτά αλλαγών στην 11αδα της , και την έστειλε πρόωρα εκτός διοργάνωσης του Carabao Cup.

Και αν ελλείψει VAR κακώς μέτρησε το αυτογκολ του Γουάιτ αφού νωρίτερα ο Σούσεκ τραβούσε την φανέλα του Ράμστνεϊλ στην φάση του 1-0 για τα υπόλοιπα δυο γκολ των “σφυριών” δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία όπως και για την τελική δίκαιη επικράτηση τους.

Ωστόσο πριν τον προημιτελικό κόντρα στην Λίβερπουλ για τον θεσμό του Carabao Cup αλλά και τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες για την Premier League.

Για το πρωτάθλημα μετράνε ήδη τρεις αγώνες δίχως νίκη αφού μετά την ισοπαλία κόντρα στην Νιουκάστλ με 2-2 ηττήθηκαν διαδοχικά από την Άστον Βίλα με 4-1 και από την Έβερτον με 1-0 εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα.

Προϊστορία: Η Μπρέντφορντ αριθμεί μόνο Under 2,5 στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Γουέστ Χαμ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Πιο φρέσκια η Μπρέντφορντ , με τα “φεγγάρια” της η Γουέστ Χαμ σκέφτομαι να ποντάρω στο Goal και να αποφύγω σημείο σε αυτή την αναμέτρηση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: GOAL

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *