Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μπαίνει και η Arsenal στην μάχη για Griezmann

Σύμφωνα με αναφορές εκτός από την Manchester United η Arsenal φαίνεται ότι θα μπει δυνατά για την απόκτηση του Antoine Griezmann το καλοκαίρι.

Ο 25χρονος Γάλλος όσο περνάει ο καιρός συνδέει όλο και περισσότερο το όνομα του με φήμες περί αποχώρησης του από την Atletico, με προορισμό την Manchester United. Τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει όμως λίγο καθώς δεν είναι σίγουρο αν παίχτης θα προσγειωθεί τελικά στο Manchester, καθώς η Arsenal φαίνεται ότι θα μπει δυνατά για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία δημοσιεύματα, οι “Κανονιέρηδες” θέλουν να αποκτήσουν τον παίχτη είτε με τον Wenger στον πάγκο της ομάδας, είτε με καινούριο προπονητή. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Griezmann από την Atletico αυτή την στιγμή, αγγίζει τα 87 εκατομμύρια λίρες. Οι Λονδρέζοι λοιπόν έχουν ένα μεγάλο όπλο και αυτό δεν είναι άλλο από την πώληση του Alexis Sanchez, καθώς ελπίζουν ότι σε πιθανή πώληση του παίχτη, θα βγάλουν το λιγότερο 37 εκατομμύρια λίρες, ποσό το οποίο θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά για την απόκτηση του Γάλλου διεθνή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *